Μαντάς για Podemos: Το αποτέλεσμα για τις δυνάμεις της Αριστεράς δεν ήταν θετικό - iefimerida.gr

Μαντάς για Podemos: Το αποτέλεσμα για τις δυνάμεις της Αριστεράς δεν ήταν θετικό

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Μαντάς, μιλώντας στον Real FM 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στο εκλογικό αποτέλεσμα της Ισπανίας.

«Διαμορφώθηκε ένα σκηνικό που η Κεντροδεξιά υπό τον Ραχόι, παρά τα εμφανή σκάνδαλα στελεχών της κυβέρνησής του, μπόρεσε και αύξησε τη δύναμή της και τις έδρες της στη νέα σύνθεση του Κοινοβουλίου. Οι Podemos μαζί με την Ενωμένη Αριστερά δεν μπόρεσαν να καταλάβουν τη δεύτερη θέση. Δεν ξέρω αν η εξήγηση για όλα αυτά είναι το Brexit και η απίστευτη ρευστότητα που υπάρχει σε όλο το ευρωπαϊκό επίπεδο, στην ίδια τη Μ. Βρετανία, αλλά και σε πολλές άλλες χώρες», τόνισε ο Χρήστος Μαντάς.

Και πρόσθεσε: «Προφανώς το αποτέλεσμα για τις δυνάμεις της Αριστεράς και τις δυνάμεις που και εμείς συμμετέχουμε και εκπροσωπούμε δεν ήταν θετικό. Χωρίς αμφιβολία αυτή η διαπίστωση νομίζω ότι υπάρχει. Ωστόσο υπάρχουν δυνατότητες και στην Ισπανία, θα έλεγα ότι είναι ανοικτό το παιχνίδι για μία διακυβέρνηση Σοσιαλιστών-Podemos και κάποιων άλλων, δεν έχει κλείσει αυτό. Ωστόσο, προφανώς έχει, αυτή τη στιγμή, πρωτοκαθεδρία ο κ. Ραχόι».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ χρηστος μαντας podemos ήττα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ