Ο σεφ Τζέιμι Ολιβερ ξεσπά: Αν βγάλετε και πρωθυπουργό τον Μπόρις Τζόνσον φεύγω! - iefimerida.gr

Ο σεφ Τζέιμι Ολιβερ ξεσπά: Αν βγάλετε και πρωθυπουργό τον Μπόρις Τζόνσον φεύγω!

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο διάσημος σεφ Τζέιμι Ολιβερ είχε ταχθεί ανοιχτά υπέρ του Bremain και ξεσπά δυσαρεστημένος μετά το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος της περασμένης Πέμπτης.

«Στη ζωή δεν παίρνεις πάντα ό,τι θέλεις. Γι' αυτό παιδιά, είτε ψηφίσατε In είτε Out, βρισκόμαστε εδώ που βρισκόμαστε» έγραψε σε μια μακροσκελή ανάρτησή του στο Instagram.

«Αυτό το δημοψήφισμα διαμέλισε την Ευρώπη, χώρισε οικογένειες και διαίρεσε τη χώρα. Το διαζύγιό μας από τον ευρωπαϊκό "γάμο" θα έχει μεγάλο κόστος... Παρ' όλα αυτά, πιστεύω στη δημοκρατία και η Βρετανία έχει μιλήσει», προσθέτει μεταξύ άλλων ο σεφ.

«Αλλά σε εκλιπαρώ για ένα πράγμα Μεγάλη Βρετανία: Δώσε μου τον γ@@@@@ Μπόρις Τζόνσον πρωθυπουργό και τερματίζω. Φεύγω. Η πίστη μου σε μας θα διαλυθεί για πάντα. Γι' αυτό μιλήστε, ας σταματήσουμε να είμαστε θεατές. Δεν μπορούμε να το επιτρέψουμε αυτό!» καταλήγει.

Ο διάσημος Βρετανός σεφ είχε δώσει μάχη με μηνύματα από το Isntagram κατά του Brexit, με τον δικό του τρόπο:

Ο σεφ Τζέιμι Ολιβερ ξεσπά: Αν βγάλετε και πρωθυπουργό τον Μπόρις Τζόνσον φεύγω! | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τζέιμι Όλιβερ ξεσπά Μπόρις Τζονσον
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ