Ηλεκτρική Maserati Alfieri από το 2019 - iefimerida.gr

Ηλεκτρική Maserati Alfieri από το 2019

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν έχουν περάσει πολλοί μήνες από τότε που ο Sergio Marchionne, o ισχυρός άντρας του ομίλου FCA (Fiat Chrysler Automobiles) δήλωνε στο βρετανικό car πως η εταιρεία του δεν κατασκευάζει iPhones αλλά αυτοκίνητα και πως είναι προβληματισμένος με το επιχειρηματικό μοντέλo της Tesla, προσθέτοντας πως ότι κάνει η τελευταία μπορούν να το υλοποιήσουν όλες οι αυτοκινητοβιομηχανίες.

Τώρα, απόρροια μια γενικότερης έμφασης προς την ηλεκτροκίνηση, o Marchionne ανακοίνωσε μια στροφή και της Maserati προς την ίδια κατεύθυνση. Έτσι η παραδοσιακή ιταλική μάρκα θα παρουσιάσει το πολύ μέχρι το 2019 ένα ηλεκτρικό σπορ μοντέλο, το οποία αισθητικά θα είναι πολύ κοντά στο πρωτότυπο Alfieri του 2014. Παράλληλα οι Ιταλοί προγραμματίζουν και ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο πόλης με τα σήματα της Maserati, ενώ από πλευράς Fiat θα ποντάρουν ιδιαίτερα στα υβριδικά. Ανάλογη στροφή θα γίνει και στις ΗΠΑ, ενώ ήδη έχουν δοκιμαστεί ανάλογες εκδόσεις των Jeep Wrangler και Dodge Ram.

Ηλεκτρική Maserati Alfieri από το 2019 | iefimerida.gr 0
Ηλεκτρική Maserati Alfieri από το 2019 | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ