Τώρα αρχίζουν τα ντέρμπι - Στην τελική ευθεία το EURO - iefimerida.gr

Τώρα αρχίζουν τα ντέρμπι - Στην τελική ευθεία το EURO

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι έξι από τις οκτώ ομάδες της προημιτελικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος της Γαλλίας, είναι πλέον γνωστές. Απομένουν δύο ζευγάρια για να συμπληρωθεί το παζ των «8» και να αρχίσουν πλέον τα ντέρμπι.

Πολωνία, Ουαλία, Πορτογαλία, Γαλλία, Γερμανία και Βέλγιο έχουν ήδη πάρει το εισιτήριο για την προημιτελική φάση, εκεί όπου θα βρεθούν οι νικητές των αναμετρήσεων Αγγλία-Ισλανδία και Ιταλία-Ισπανία.

Στις μέχρι στιγμής διασταυρώσεις, η Πολωνία θα αντιμετωπίσει την Πορτογαλία και η Ουαλία το Βέλγιο ενώ οι νικητές των δύο αυτών αγώνων, θα αναμετρηθούν στον έναν ημιτελικό.

Στο άλλο «ταμπλό», η Γερμανία περιμένει να μάθει τον αντίπαλό της από την αναμέτρηση της Ιταλίας με την Ισπανίας ενώ η Γαλλία περιμένει να δει ποιον θα αντιμετωπίσει από το ζευγάρι Αγγλία-Ισλανδία.

Αναλυτικά το πρόγραμμα
Πολωνία – Πορτογαλία (30/6, 22:00)
Ουαλία – Βέλγιο (1/7, 22:00)
Γερμανία - Ιταλία ή Ισπανία (2/7, 22:00)
Γαλλία – Αγγλία ή Ισλανδία (3/7, 22:00)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Euro 2016 πρόγραμμα προημιτελικά
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ