Τέλος ο Μέσι από την εθνική Αργεντινής - «Δεν ήταν γραφτό για μένα» - iefimerida.gr

Τέλος ο Μέσι από την εθνική Αργεντινής - «Δεν ήταν γραφτό για μένα»

Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα και της Εθνικής Αργεντινής Λιονέλ Μέσι ανακοίνωσε την απόφασή του να αποσυρθεί από την εθνική Αργεντινής.

Η ανακοίνωση του Μέσι ήρθε μέσα από το βαρύ κλίμα που επικρατούσε στην ομάδα μετά την ήττα από τη Χιλή στον τελικό του Κόπα Αμέρικα.

Η Χιλή κατάφερε να επικρατήσει της Αργεντινής στη διαδικασία του πέναλτι, στην οποία Μπίλια και Μέσι αστόχησαν από τα έντεκα βήματα.

Εμφανώς επηρεασμένος ψυχολογικά, ο Μέσι στάθηκε μπροστά στις κάμερες για τις καθιερωμένες δηλώσεις αλλά κανείς δεν περίμενε αυτό που θα ακολουθούσε.

«Είναι δύσκολο να κάνουμε αναλύσεις τώρα. Το πρώτο πράγμα που μου έρχεται στο μυαλό είναι αυτό. Να σταματήσω από την εθνική. Φτάσαμε σε τέσσερις τελικούς, ήθελα έναν τίτλο όσο τίποτα άλλο, αλλά δεν τα καταφέραμε. Πιστεύω πως… τέλος. Έτσι αισθάνομαι τώρα. Έτσι νομίζω τουλάχιστον. Προσπάθησα, αλλά φαίνεται πως δεν είναι γραφτό για μένα. Είναι μεγάλη η στενοχώρια. Για μένα η παρουσία στον τελικό δεν είναι αρκετή, όπως και για τους υπόλοιπους υποθέτω. Δεν συμβιβάζομαι με αυτό. Δυστυχώς χάσαμε ξανά στα πέναλτι, αστόχησα κι εγώ», δήλωσε ο άσος της Μπαρτσελόνα.

Ενδεικτική ήταν η εικόνα του Μέσι μέσα στον αγωνιστικό χώρο, αμέσως μετά το τέλος της διαδικασίας των πέναλτι. Ο Αργεντινός άσος δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του από έναν ακόμη χαμένο τελικό...

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Λιονέλ Μέσι εθνική Αργεντινής
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ