Ο Ραγκούσης δηλώνει «παρών» για την επόμενη μέρα στο ΠΑΣΟΚ - iefimerida.gr

Ο Ραγκούσης δηλώνει «παρών» για την επόμενη μέρα στο ΠΑΣΟΚ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για ανάγκη επανίδρυσης του ΠΑΣΟΚ μίλησε ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας Γιάννης Ραγκούσης, ενώ δήλωσε «παρών» στις διεργασίες για την επόμενη μέρα του κόμματος

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό MEGA, ο κ. Ραγκούσης υποστήριξε «το ΠΑΣΟΚ όπως το γνωρίσαμε μετά την Μεταπολίτευση έχει τελειώσει» και «το τέλος του οριστικοποιήθηκε εδώ και δυο χρόνια». Υπογράμμισε πως καμία συζήτηση δεν μπορεί να ανοίξει στο ΠΑΣΟΚ, αν δεν έχει διασφαλιστεί η χώρα, επισήμανε πως το Κίνημα «δεν θα αλλάξει, αν αλλάξει μόνο αρχηγό», ενώ τόνισε πως ο πρώτος που θα πρέπει να ανακοινώσει τις αποφάσεις του είναι ο Γιώργος Παπανδρέου, λέγοντας πως «είναι δικαίωμα και υποχρέωσή του».

Ο κ. Ραγκούσης, είπε πως δεν θα είναι αμέτοχος στις διεργασίες που θα ανοίξουν στο ΠΑΣΟΚ, πριν και μετά τις αποφάσεις που θα ληφθούν, ενώ σημείωσε πως θα ήταν «ανιστόρητο και εξωπραγματικό να θεωρούμε ότι για όλα φταίει ο Γιώργος Παπανδρέου».

Ο αναπληρωτής υπουργός Αμυνας ανέφερε πως δεν υπάρχει μέλος της κυβέρνησης που να μην έχει σκεφθεί ότι θα του τεθεί το ερώτημα αν θα διεκδικήσει την ηγεσία του κόμματος. Ωστόσο, όπως είπε, τον ίδιο προσωπικά ενδιαφέρει κυρίως η επόμενη ημέρα εκτός πολιτικής και το δικαίωμα να λέει ότι έκανε ό,τι μπορούσε για το καλό της χώρας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ