Βέλγοι για... τελικό - Επιβλητική πρόκριση (4-0) επί της Ουγγαρίας [βίντεο] - iefimerida.gr

Βέλγοι για... τελικό - Επιβλητική πρόκριση (4-0) επί της Ουγγαρίας [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την καλύτερή του εμφάνιση μέχρι στιγμής στο τουρνουά πραγματοποίησε το Βέλγιο και πήρε μια δίκαιη πρόκριση επί της Ουγγαρίας. Η ομάδα του Μαρκ Βίλμοτς επικράτησε 4-0 και έχασε ευκαιρίες για να πετύχει τουλάχιστον άλλο τόσα τέρματα.

Το ξεκίνημα ήταν ιδανικό. Οι «κόκκινοι διάβολοι» άνοιξαν το σκορ μόλις στο 10ο λεπτό με κεφαλιά του Αλντερβάιρελντ έπειτα από εκτέλεση του Ντε Μπρόινε ενώ οι Ούγγροι άρχισαν να φαίνονται στο παιχνίδι από το 25' και μετά. Αυτό πάντως δημιούργησε κενούς χώρους στους παίκτες του Βίλμοτς, οι οποίοι έχασαν πολλές ευκαιρίες για ένα 2ο γκολ. Σημαντικότερη στιγμή, η εκτέλεση φάουλ του Ντε Μπρόινε, η οποία έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι έπειτα και από παρέμβαση του Κίραλι,

Στο 2ο μέρος, η Ουγγαρία μπήκε καλύτερα και μέχρι το 65' είχε την κατοχή της μπάλας ενώ προσπαθούσε σιγά-σιγά να πατήσει στην αντίπαλη περιοχή. Ωστόσο οι Βέλγοι ήταν αυτοί που έφτασαν σε ένα ακόμη γκολ. Ο Μπατσουαγί στο 77ο λεπτό δεν δυσκολεύτηκε να πλασάρει τον Κίραλι στην πρώτη του επαφή με την μπάλα αφού δευτερόλεπτα νωρίτερα είχε πάρει τη θέση του Λουκάκου ενώ στο 79΄ο Αζάρ τελείωσε υποδειγματικά την αντεπίθεση για το 3-0. Το τελικό 4-0 για το Βέλγιο διαμόρφωσε με ωραία προσπάθεια και πλασέ ο Καράσκο στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Euro 2016 Βέλγιο Ποδόσφαιρο Ουγγαρία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ