Πού χάθηκε ο Τζορτζ Οσμπορν; Γελάνε μαζί του οι Βρετανοί - iefimerida.gr

Πού χάθηκε ο Τζορτζ Οσμπορν; Γελάνε μαζί του οι Βρετανοί

(Φωτογραφία: EUROKINISSI/ ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι ελπίδες του να γίνει κάποτε πρωθυπουργός εξανεμίστηκαν μετά την ήττα στο δημοψήφισμα για το brexit και ο υπουργός Οικονομίας της Μεγάλης Βρετανίας Τζορτζ Οσμπορν χάθηκε από προσώπου γης μετά το αποτέλεσμα.

Ο υπουργός δεν έχει εμφανιστεί πουθενά ούτε έκανε κάποια δήλωση μετά την επιλογή του brexit και δεν έκανε καμία δήλωση μετά την παραίτηση του πρωθυπουργού Κάμερον.
Η απουσία του κατά την δυσκολότερη και κρισιμότερη φάση την οποία διανύει η Μεγάλη Βρετανία σχολιάστηκε εκτενώς και αρνητικά ενώ δεν ήταν λίγοι εκείνοι που στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τον αναζητούσαν στους «missing person».
‘MISSING – George is 45 and hasn’t been seen since Thursday when he was separated from his friends. Please help.'
«Αναζητείται. Ο Τζορτζ είναι 45 ετών και εθεάθη τελευταία φορά την Πέμπτη όταν και τον έχασαν οι φίλοι του. Παρακαλώ βοηθήστε» έγραφε το σκωπτικό μήνυμα, το οποίο διάβασαν πάνω από 2.000 άνθρωποι.

Ο Οσμπορν έδωσε ένα σήμα ζωής μόνο το Σάββατο όταν συνεχάρη την υπουργό Διεθνούς Ανάπτυξης Justine Greening επειδή συμμετείχε στο gay pride.

Πού χάθηκε ο Τζορτζ Οσμπορν; Γελάνε μαζί του οι Βρετανοί | iefimerida.gr 0


«Συγχαρητήρια Τζάστιν. Αυτό είναι το καλύτερο νέο τις τελευταίες 48 ώρες!» έγραψε, επειδή η υπουργός διεκήρυξε με την συμμετοχή της στην παρέλαση ότι είναι ομοφυλόφιλη και είναι η πρώτη υπουργός των Τόρις που το δηλώνει ανοιχτά.

Πού χάθηκε ο Τζορτζ Οσμπορν; Γελάνε μαζί του οι Βρετανοί | iefimerida.gr 1
Πού χάθηκε ο Τζορτζ Οσμπορν; Γελάνε μαζί του οι Βρετανοί | iefimerida.gr 2


Ο Οσμπορν, αναφέρουν ειρωνικά οι βρετανικές εφημερίδες, ίσως χάθηκε από τα μάτια του κόσμου γιατί είχε πολύ δουλειά την Παρασκευή όταν οι αγορές κατέρρευσαν μετά το brexit.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ όσμπορν χάθηκε υπουργός οικονομίας
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ