Στοίχημα για Γαλλία και Βέλγιο στο Euro - iefimerida.gr

Στοίχημα για Γαλλία και Βέλγιο στο Euro

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Χορταστικό είναι και το σημερινό μενού στο EURO 2016 και το Betarades.gr βρίσκεται σταθερά στις επάλξεις με τις καθημερινές προβλέψεις του.

Εσείς μην ξεχνάτε ότι στη μεγαλύτερη online στοιχηματική εφημερίδα μπορείτε, μεταξύ άλλων, να ενημερωθείτε για τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες που λειτουργούν στην Ελλάδα.

Η φάση των "16", λοιπόν, συνεχίζεται σήμερα με τρεις αναμετρήσεις. Στις 16:00 η οικοδέσποινα Γαλλία κοντράρεται με την Ιρλανδία, στις 19:00 η Γερμανία με τη Σλοβακία και στις 22:00 η Ουγγαρία με το Βέλγιο. Στοιχηματικά θα μας απασχολήσουν τα παιχνίδια της Γαλλίας και του Βελγίου. Θυμίζουμε ότι στο Betarades.gr μπορείτε να βρίσκετε προτάσεις για live betting σε όλη τη διάρκεια του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Με... άνεση οι "τρικολόρ"

Ξεκινάμε τα σημερινά μας προγνωστικά με το παιχνίδι της Λυών μεταξύ Γαλλίας και Ιρλανδίας. Μπορεί να μην έπιασε την απόδοση που θα ήθελε, ωστόσο η Γαλλία έχοντας και τη συμπαράσταση του κόσμου, πήρε την πρώτη θέση του πρώτου ομίλου. Οι εμφανίσεις των «τρικολόρ» ήταν ως επί τω πλείστον μέτριες και ιδιαίτερα νευρικές, ειδικά στα πρώτα δύο ματς με Ρουμανία (2-1) και Αλβανία (2-0). Δεν είναι τυχαίο ότι χρειάστηκε γκολ στα τελευταία λεπτά σε αμφότερα τα ματς για να πάρουν τη νίκη, ενώ την τελευταία αγωνιστική έμειναν στο 0-0 με την Ελβετία, παιχνίδι όπου –απαλλαγμένοι απ’ το άγχος- έκαναν την κορυφαία εμφάνισή τους με τρία δοκάρια και πολλές φάσεις. Το επιθετικό παιχνίδι της Γαλλίας στηρίζεται σχεδόν αποκλειστικά στον Παγιέ και ενώ μέχρι στιγμής «αναζητούνται» οι Γκριζμάν και Πογκμπά. Είναι βέβαιο ότι σήμερα θα πάρει τα σφυριγματάκια της αν παρουσιαστεί ανάγκη, ωστόσο η αλήθεια είναι ότι τη δεδομένη χρονική στιγμή οι «τρικολόρ» δεν τρομάζουν κανέναν. «Ήμασταν καλοί αμυντικά στα πρώτα τρία ματς και θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι. Η Ιρλανδία παίζει με πάθος, αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Διαθέτει καλούς παίκτες και προσπαθεί να παίξει ποδόσφαιρο με κάτω την μπάλα. Είναι μια ομάδα που αποτελεί παράδειγμα της ομαδικότητας και της σκληρής δουλειάς. Το μόνο βέβαιο είναι ότι δε θα έχουμε εύκολο έργο», επεσήμανε ο Ντεσάμπ.

Η Ιρλανδία, από την πλευρά της, κατάφερε για πρώτη φορά στην ιστορία της να... σφραγίσει εισιτήριο για φάση νοκ-άουτ ενός Euro. Τα κατάφερε με παλικαρίσια εμφάνιση και νίκη στην τελευταία αγωνιστική εναντίον της ελλιπούς Ιταλίας χάρη στο γκολ του Μπρέιντι στο 85’ και ενώ νωρίτερα είχε σπαταληθεί κλασική ευκαιρία απ’ τον Χούλαχαν. Είναι μια ομάδα που προσπαθεί να παίξει ποδόσφαιρο, τα κατάφερε κόντρα σε Σουηδία (1-1) και Ιταλία (1-0), δεν ανταποκρίθηκε στις απαιτήσεις της αναμέτρησης με το Βέλγιο (0-3). Αποτελείται από παίκτες με ποιότητα (όχι σε όλες τις γραμμές), αλλά και διάθεση αυταπάρνησης, είναι βέβαιο ότι θα παίξουν σαν να είναι το τελευταίο ματς της ζωής τους. «Ερχόμαστε σ’ αυτό το ματς με αυτοπεποίθηση μετά τη νίκη επί της Ιταλίας. Ξέρουμε ότι το έργο μας είναι εξαιρετικά δύσκολο, αλλά όλοι είναι έτοιμοι και έχουν αντίστοιχες εμπειρίες. Θα προσπαθήσουμε να κλείσουμε τους χώρους, αλλά η Γαλλία έχει παίκτες με ποιότητα και θα είναι δύσκολο. Νομίζω ότι έχουμε να προσφέρουμε ακόμη πράγματα σ’ αυτή τη διοργάνωση», είπε ο κόουτς, Μάρτιν Ο’ Νιλ. Επέστρεψε στις προπονήσεις ο Γουόλτερς (Επιθετικός 40,10), αλλά δύσκολα θα είναι βασικός.

Προγνωστικό: Όπως προαναφέραμε, η Γαλλία δεν έχει πείσει με τις μέχρι στιγμής εμφανίσεις της. Σε κάθε περίπτωση, όμως, διαθέτει ένα σαφώς ανώτερο σύνολο από τους Ιρλανδούς, τόσο σε συλλογικό όσο και σε ατομικό επίπεδο. Θα έχει την αμέριστη στήριξη των φιλάθλων της και γνωρίζει ότι ένας ενδεχόμενος σημερινός αποκλεισμός θα αποτελέσει αποτυχία ολκής. Θεωρούμε, λοιπόν, ότι οι "τρικολόρ" θα σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και θα πανηγυρίσουν μία άνετη πρόκριση. Η επιλογή μας, λοιπόν, είναι το Ασιατικό Χάντικαπ -1 της Γαλλίας σε απόδοση 1.95 (το στοίχημα επιβεβαιώνεται σε περίπτωση που η Γαλλία κερδίσει με δύο ή περισσότερα γκολ. Εάν η Γαλλία κερδίσει με ένα γκολ τότε επιστρέφεται το ποντάρισμα).

Δείτε το βίντεο με την ανάλυση και το προγνωστικό για το Γαλλία - Ιρλανδία:

Με τα γκολ στο Ουγγαρία - Βέλγιο

Η δεύτερη αναμέτρηση που θα μας απασχολήσει από το σημερινό μενού είναι αυτή της Ουγγαρίας απέναντι στο Βέλγιο. Οι Ούγγροι ταξίδεψαν στη Γαλλία με στόχο μία αξιοπρεπή πορεία στη διοργάνωση, όμως ήδη έχουν πετύχει πολλά περισσότερα. Προκρίθηκαν στη φάση των “16” ως πρώτοι του 6ου ομίλου και με απολογισμό μια νίκη επί της Αυστρίας (0-2) και δυο ισοπαλίες κόντρα σε Ισλανδία (1-1) και Πορτογαλία (3-3) και αντιμετωπίζουν σήμερα το Βέλγιο έχοντας τη ψυχολογία στα ύψη. Η πρόκριση, μάλιστα, κλειδώθηκε από τη 2η αγωνιστική, ενώ οι Μαγυάροι ήταν αδιάφοροι στην τελευταία αγωνιστική των ομίλου κόντρα στην Πορτογαλία. Το συγκρότημα του Στορκ κατάφερε να πάρει τρεις φορές κεφάλι στο σκορ, με τους Ίβηρες ωστόσο, να φτάνουν στην ισοφάριση, σε ένα από τα μέχρι στιγμής καλύτερα παιχνίδια στο Euro. “Δείξαμε καλό πρόσωπο και αξίζαμε να είμαστε στους “16”. Μπροστά μας έχουμε μια από τις δυνατότερες ομάδες που εμφανίζεται βελτιωμένη σε κάθε παιχνίδι. Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι 90 λεπτά και να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες που θα μας δοθούν”, δήλωσε ο ομοσπονδιακός προπονητής. Στο μέτωπο των απουσιών δεν υπολογίζεται ξανά ο Φιόλα που δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού του.

Το Βέλγιο, με τη σειρά του, προβλημάτισε στην πρεμιέρα κόντρα στην Ιταλία (ηττήθηκε με 0-2), ωστόσο κατάφερε στις δυο επόμενες αγωνιστικές να δείξει γιατί θεωρείται από πολλούς μια από τις ομάδες που έχουν… δρόμο στη διοργάνωση. Επικράτησε με 3-0 της Ιρλανδίας για την 2η αγωνιστική, ενώ στο τελευταίο παιχνίδι του για τον 5ο όμιλο ξεπέρασε με επιτυχία (0-1) το εμπόδιο της Σουηδίας. Το πρώτο ημίχρονο είχε ρυθμό, αλλά ελάχιστες φάσεις. Στο δεύτερο ημίχρονο οι “κόκκινοι διάβολοι” κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο ενώ ο Ναϊγκολάν στο 84’ με ένα πανέμορφο τέρμα χάρισε τη νίκη στο Βέλγιο που τερμάτισε στην 2η θέση του 5ου ομίλου πίσω από την Ιταλία. “Η Ουγγαρία θα παλέψει μέχρι το τέλος. Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι μπροστά μας και θα πρέπει να δείξουμε υπομονή. Μας θεωρούν φαβορί κόντρα στην Ουγγαρία, δεν έχω πρόβλημα με αυτό, ωστόσο, θα πρέπει να το αποδείξουμε και στον αγωνιστικό χώρο”, δήλωσε χαρακτηριστικά ο τεχνικός Βίλμοτς.

Προγνωστικό: Μπορεί το Βέλγιο να θεωρείται βάσει αποδόσεων το φαβορί της αναμέτρησης, όμως η Ουγγαρία έδειξε στη φάση των ομίλων ότι κανείς δε θα πρέπει να... αστειεύεται μαζί της. Αφήνουμε, λοιπόν, στην άκρη μία πρόβλεψη για τον τελικό νικητή και ασχολούμαστε με τα γκολ. Οι Μαγυάροι σκόραραν και στα τρία παιχνίδια τους στη φάση των ομίλων (6 γκολ συνολικά), οι Βέλγοι πέτυχαν τέσσερα γκολ στα δύο τελευταία παιχνίδια τους. Πηγαίνουμε με το Goal/Goal σε απόδοση 2.50.

Δείτε το βίντεο με την ανάλυση και το προγνωστικό για το Ουγγαρία - Βέλγιο:

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Euro 2016 στοίχημα προγνωστικά
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ