Απειλές σε μουσουλμάνα επιχειρηματία: Μάζεψέ τα από την Βρετανία και πήγαινε σπίτι σου - iefimerida.gr

Απειλές σε μουσουλμάνα επιχειρηματία: Μάζεψέ τα από την Βρετανία και πήγαινε σπίτι σου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

H Shazia Awan είναι μουσουλμάνα επιχειρηματίας στην Ουαλία και αγωνίστηκε για να παραμείνει η Βρετανία στην Ε.Ε.

Ωστόσο, τώρα καταγγέλλει στον Independent ότι πλέον δέχεται ρατσιστικά σχόλια μέσω Twitter στα οποία οι χρήστες την... απειλούν για να τα «μαζέψει» από τη Βρετανία και να γυρίσει στο σπίτι της.

«Ακολουθώντας» στο Twitter τον Δήμαρχο του Λονδίνου Sadiq Khan ο οποίος είχε σχολιάσει ότι το μεγαλύτερο μέρος της συζήτησης που ήταν εναντίον της Ευρωπαϊκής Ένωσης χαρακτηριζόταν από το μίσος, η κα Awan είχε γράψει: «Η εκστρατεία ήταν ρατσιστική» για να λάβει αμέσως την απάντηση «Μεγάλη είδηση ... τώρα μπορείτε να τα μαζέψετε και να πάτε σπίτι σας. Αντίο».

Απειλές σε μουσουλμάνα επιχειρηματία: Μάζεψέ τα από την Βρετανία και πήγαινε σπίτι σου | iefimerida.gr 0

Αυτό έγραψε ο χρήστης Warren Faulkner σχολιάζοντας την ανάρτηση της Awan στην οποία η επιχειρηματίας τόνιζε πως αυτή τη στιγμή της είναι δύσκολο να φανταστεί πως μπορεί η χώρα της να θεραπευτεί. «Το Ηνωμένο Βασίλειο είναι το σπίτι μου και εγώ αισθάνομαι αποξενωμένη».

Απειλές σε μουσουλμάνα επιχειρηματία: Μάζεψέ τα από την Βρετανία και πήγαινε σπίτι σου | iefimerida.gr 1

Τα Tweets συνεχίστηκαν και αυτήν την φορά περιείχαν και ισλαμοφοβικά σχόλια.

«Μουσουλμάνοι μαζέψτε τα πράγματα σας. Η Βρετανία μίλησε. Μεγάλη νίκη για τη Δεξιά» σχολίασε και πάλι Warren Faulkner.

Απειλές σε μουσουλμάνα επιχειρηματία: Μάζεψέ τα από την Βρετανία και πήγαινε σπίτι σου | iefimerida.gr 2

Η Awan, η οποία αγωνίστηκε για το Bremain στο Κάρντιφ, δήλωσε πως τα «χυδαία tweets» κατά των εθνικών μειονοτήτων θα ξεκινήσουν στον απόηχο της ρητορικής κατά της μετανάστευσης.

Η ίδια καταγγέλλει πως ήταν μάρτυρας ενός περιστατικού στο οποίο ένας λευκός άνδρας αποκάλεσε μια γυναίκα «ν *****» στο Κάρντιφ κατηγορώντας την ότι ψήφισε υπέρ της παραμονής στην Ε.Ε. Όπως δηλώνει η γυναίκα αυτή δεν ήταν σε θέση να καταγγείλει το περιστατικό ως έγκλημα μίσους.

«Κάθε εθνική μειονότητα, κάθε αξιοπρεπής άνθρωπος, όλοι όσοι είναι σε μια μικτή σχέση ή προέρχονται από μειονότητες θα το υποστούν αυτό. Τώρα θα αρχίσουν τα χυδαία tweets», τόνισε.

Πηγή: Independent

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ μουσουλμάνα σχόλια διαδίκτυο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ