Η Πολωνία στους «8» - Προκρίθηκε στα πέναλτι [βίντεο] - iefimerida.gr

Η Πολωνία στους «8» - Προκρίθηκε στα πέναλτι [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε ένα μεγάλο ματς που έγινε... θρίλερ, η Πολωνία πήρε την πρόκριση για τους «8» του EURO 2016 στην διαδικασία των πέναλτι επί της Ελβετίας.

Η κανονική διάρκεια έληξε 1-1 και αφού στην παράταση δεν σημειώθηκε γκολ, στα πέναλτι η Πολωνία επικράτησε 5-4 και πανηγύρισε την μεγάλη πρόκριση.

Στο 39' οι Πολωνοί έφυγαν στην αντεπίθεση, ο Γκροζίτσκι πήρε αρχικά μια κόντρα και στη συνέχεια σέντραρε, ο Λεβαντόφσκι έσκυψε κάνοντας ωραία προσποίηση, με τη μπάλα να φθάνει στον Μπλαστσικόφσκι και αυτός με ωραίο πλασέ να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα. Η Ελβετία στο 78' είχε και δοκάρι και τελικά στο 82' η μπάλα φθάνει στον εξτρέμ της Στόουκ Σακίρι στη γραμμή της περιοχής και αυτός με ένα εντυπωσιακό ανάποδο ψαλίδι, στέλνει τη μπάλα πρώτα στο αριστερό δοκάρι και στη συνέχεια στα διχτυα για το 1-1 που έστειλε το ματς στην παράταση.

Τα γκολ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Πολωνία Ελβετία Euro 2016
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ