Συνελήφθησαν τρεις αλλοδαποί με πλαστά έγγραφα - iefimerida.gr

Συνελήφθησαν τρεις αλλοδαποί με πλαστά έγγραφα

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δύο άνδρες και μια γυναίκα,συνελήφθησαν στο αεροδρόμιο Ηρακλείου «Ν. Καζαντζάκης» όταν επιχείρησαν, να ταξιδέψουν με πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, για το Βέλγιο και τη Γερμανία.

Πρόκειται για δύο υπηκόους Συρίας ηλικίας 39 και 68 χρονών και μια 23χρονη υπήκοο Καμερούν, που σε έλεγχο από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Ηρακλείου, ο 39χρονος και ο 68χρονος επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα Αρχών Πορτογαλίας και Σουηδίας αντίστοιχα, προκειμένου να αναχωρήσουν από τη χώρα με προορισμό τη Νυρεμβέργη της Γερμανίας.Επίσης η 23χρονη επέδειξε πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα Αρχών Βελγίου, προκειμένου να αναχωρήσει από τη χώρα με προορισμό τις Βρυξέλλες Τα πλαστά έγγραφα κατασχέθηκαν και οι συλληφθέντες με τις σε βάρος τους, σχηματισθείσες δικογραφίες οδηγήθηκαν, στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αλλοδαποί πλαστά έγγραφα Ηράκλειο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ