Ενα EURO μόνοι τους οι Ιρλανδοί - Εβαλαν και τους αστυνομικούς στο σύνθημά τους [βίντεο] - iefimerida.gr

Ενα EURO μόνοι τους οι Ιρλανδοί - Εβαλαν και τους αστυνομικούς στο σύνθημά τους [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η εθνική ομάδα της Ιρλανδίας περιμένει τη δική της μάχη απέναντι στη Γαλλία στη φάση των «16» του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος όμως οι οπαδοί της έχουν αναδειχθεί ήδη πρωταθλητές κερκίδας στη Γαλλία.

Μετά την καντάδα σε μια πανέμορφη Γαλλίδα, το νανούρισμα μωρού στο τρένο, οι Ιρλανδοί επέστρεψαν. Αυτή τη φορά, στην Λιλ, έβαλαν και τους αστυνομικούς να λάβουν μέρος στο σύνθημά τους.

Το «Stand Up for the boys in Green», ακούγεται σχεδόν σε όλη τη Γαλλία αφού οι Ιρλανδοί δεν σταματούν να το τραγουδούν. Στη Fan Zone όπου είχαν συγκεντρωθεί το απόγευμα της Παρασκευής, υπήρχαν και δυο-τρεις αστυνομικοί, οι οποίοι περισσόερο απολάμβαναν ότι έβλεπαν παρά επιτηρούσαν.

Κάποια στιγμή μάλιστα, στο «χορευτικό» οι Ιρλανδοί ζήτησαν από τους Γάλλους αστυνομικούς να χαμηλώσουν και αυτοί στο ρυθμό του συνθήματος. Χατήρι δεν τους χάλασαν...

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ιρλανδία οπαδοί Αστυνομικοί Euro 2016
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ