Προγνωστικά για το στοίχημα στο Euro - iefimerida.gr

Προγνωστικά για το στοίχημα στο Euro

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το Euro αρχίζει ξανά μετά από «ρεπό» δύο ημερών και μαζί με αυτό επιστρέφει κοντά σας και το Betarades.gr με τις καθημερινές προβλέψεις για το πάμε στοίχημα στη σπουδαία αυτή διοργάνωση.

Ξεκίνημα, λοιπόν, σήμερα στη φάση των «16» με τρεις αγώνες. Στις 16:00 αναμετρώνται Ελβετία και Πολωνία, στις 19:00 Ουαλία και Βόρειος Ιρλανδία, ενώ στις 22:00 διεξάγεται το πιο «λαμπερό», ίσως, παιχνίδι του Σαββάτου, αυτό ανάμεσα στην Κροατία και την Πορτογαλία.

Στοιχηματικά, θα μας απασχολήσουν και τα τρία ματς. Από τα δύο πρώτα χρονικά, Ελβετία – Πολωνία και Ουαλία - Βόρειος Ιρλανδία, προκύπτουν αξιόλογα σημεία, ενώ στο Κροατία – Πορτογαλία θα επιλέξουμε ένα ειδικό στοίχημα. Σε αυτό το σημείο θα αποτελούσε παράλειψη να μη σας ενημερώσουμε ότι στο Betarades.gr μπορείτε να βρίσκετε προτάσεις για live betting σε όλη τη διάρκεια του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Κερδίζει η Πολωνία

Ξεκινάμε τα προγνωστικά μας με χρονολογική σειρά και τον αγώνα Ελβετία – Πολωνία. Πήρε τη δεύτερη θέση στον πρώτο όμιλο πίσω από τη Γαλλία η Ελβετία, στόχο που είχε θέσει εξ αρχής και εντέλει κατάφερε να εκπληρώσει. Δεν μπορεί να πει κανείς ότι εντυπωσίασε με τις εμφανίσεις της, είναι η μοναδική ομάδα της φάσης των «16» που δε σκόραρε σε κανονική ροή αγώνα. Παρ’ όλα αυτά, κατάφερε να μείνει αήττητη με ρεκόρ 1-2-0, σ’ έναν ομολογουμένως βατό όμιλο, όπου Αλβανία και Ρουμανία δεν κατόρθωσαν να δείξουν πολλά πράγματα επιθετικά. Mind games έκανε ο Πέτκοβιτς χθες, που στάθηκε στην πίεση που έχει η αντίπαλη πλευρά. «Διαβάζω τις πολωνικές εφημερίδες και βλέπω ότι υπάρχει μεγάλη πίεση στην ομάδα. Έχουν πίστη στις δυνάμεις τους και θεωρούν ότι μπορούν να φτάσουν μέχρι τον τελικό. Εμείς είμαστε συγκεντρωμένοι μόνο στη δουλειά μας. Πρέπει να είμαστε πιο κυνικοί στην αντίπαλη περιοχή. Δε σουτάρουμε όπως πρέπει. Περιμένω 3-4 παίκτες μας στο πέναλτι όταν θα κάνουμε επίθεση», επεσήμανε ο Κροατο-Βόσνιος προπονητής.

Από την άλλη πλευρά, η Πολωνία ισοβάθμησε με τη Γερμανία στους 7 πόντους, ωστόσο έμεινε δεύτερη λόγω χειρότερης διαφοράς τερμάτων. Ξεκίνησε με το «φτωχό» 1-0 επί της Βόρειας Ιρλανδίας, παιχνίδι όπου ήταν ανώτερη από την αρχή ως το τέλος και θα μπορούσε να ψάξει υψηλότερο σκορ. Συνέχισε με το σπουδαίο 0-0 κόντρα στους παγκόσμιους πρωταθλητές Γερμανούς (κακό ματς ποιοτικά) και ολοκλήρωσε την παρουσία της στον τρίτο όμιλο με το 1-0 επί της αδιάφορης Ουκρανίας. «Είμαστε πανέτοιμοι απ’ όλες τις απόψεις για αυτό το μεγάλο παιχνίδι. Θα προσπαθήσουμε να παίξουμε όπως δουλέψαμε και υπάρχει αισιοδοξία ότι όλα θα πάνε καλά. Η άμυνα μας αποδίδει καλά μέχρι στιγμής, αλλά θέλουμε να παρουσιάσουμε βελτιωμένο πρόσωπο στην επιθετική λειτουργία και την εκτέλεση. Θέλουμε να γράψουμε ιστορία για το πολωνικό ποδόσφαιρο», είπε ο Ναβάλκα. Ερωτηθείς για το γεγονός ότι ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι δεν έχει σκοράρει ακόμη, επεσήμανε ατάραχος: «Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Κάνει φοβερή δουλειά και έχει κατανοήσει πλήρως όσα ζητάμε».

Προγνωστικό: Πολύ καλύτερο πρόσωπο έδειξε η Πολωνία στη φάση των ομίλων και είναι μία από τις ομάδες που μπορούν να φτάσουν μακριά στη διοργάνωση. Από την πλευρά τους οι Ελβετοί, δεν εντυπωσίασαν με τις εμφανίσεις τους και ίσως αν είχαν κληρωθεί σε πιο απαιτητικό όμιλο να δυσκολευόταν αρκετά να προκριθούν στους «16». Επιλογή από το παιχνίδι αποτελεί το Διπλό σε απόδοση 2.67, καθώς οι Πολωνοί πείθουν περισσότερο και δείχνουν να έχουν το πάνω χέρι στην κόντρα με την Ελβετία.

Δείτε το βίντεο με την ανάλυση και το προγνωστικό για το Ελβετία – Πολωνία:

Καλύτεροι οι Ουαλοί

Συνεχίζουμε με τον αγώνα Ουαλία – Βόρειος Ιρλανδία. Ως μία από τις πλέον ευχάριστες εκπλήξεις των ομίλων μπαίνει η Ουαλία στις νοκ-άουτ φάσεις του φετινού Euro. Σε έναν όμιλο, στον οποίο η Αγγλία φάνταζε αρχικά ως το μεγάλο φαβορί για την πρωτιά, η ομάδα του Κόουλμαν κατάφερε να καπαρώσει αυτή την 1η θέση, πετυχαίνοντας τις νίκες επί των Σλοβακίας (2-1) και Ρωσίας (3-0) και χάνοντας δύσκολα από τους Άγγλους με 2-1 (με ανατροπή). Έτσι, μπήκε στο… μονοπάτι που μπορεί να την οδηγήσει ψηλά, αποφεύγοντας όλα τα μεγαθήρια σε περίπτωση σημερινής πρόκρισης. «Δεν έχει σημασία να κοιτάξουμε την πορεία στη φάση των ομίλων. Πλέον είναι… όλα ή τίποτα. Σκεφτόμαστε τη Βόρεια Ιρλανδία, αλλά το μεγαλύτερο focus γίνεται πάνω στους εαυτούς μας και στο τί είμαστε ικανοί να πετύχουμε. Το… φωνάζαμε για χρόνια και είναι κάτι που θέλουμε πολύ», σημείωσε χαρακτηριστικά ο τεχνικός ηγέτης των Ουαλών, Κρις Κόουλμαν.

Η Βόρεια Ιρλανδία, από την πλευρά της, δεν ήταν τόσο πειστική στη φάση των ομίλων όσο η σημερινή της αντίπαλος, όμως κατάφερε να πετύχει μία ιστορική πρόκριση στους «16», χάρη στους τρεις βαθμούς που πήρε απέναντι στην Ουκρανία, της οποίας επικράτησε 2-0, σημειώνοντας και τη μοναδική της νίκη στη φάση των ομίλων. «Το παιχνίδι θα είναι πολύ δύσκολο. Οι αντίπαλοί μας έχουν ένα σύνολο που χαρακτηρίζεται από μεγάλη «χημεία», κάτι που διαπιστώσαμε και στο φιλικό του Μαρτίου. Πιστεύουμε, όμως, ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε και να προκριθούμε. Άλλωστε, αντιμετωπίσαμε πριν από λίγες ημέρες τους παγκόσμιους πρωταθλητές (σ.σ. Γερμανία) σε αυτό το γήπεδο και νομίζω ότι αυτή η εμπειρία θα μας ωφελήσει», ήταν τα λόγια του Ο’ Νιλ στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου.

Προγνωστικό: Η Ουαλία εξέπληξε ευχάριστα στη φάση των ομίλων. Κέρδισε Σλοβακία και Ρωσία, ενώ ηττήθηκε στις καθυστερήσεις του αγώνα από την Αγγλία. Ο Γκάρεθ Μπέιλ είναι ο απόλυτος ηγέτης των Ουαλών, έχει σημειώσει ήδη τρία τέρματα και είναι αποφασισμένος να φτάσει με τη χώρα του όσο πιο μακριά μπορεί. Απέναντι στη Βόρειο Ιρλανδία, οι Ουαλοί έχουν το προβάδισμα για τη νίκη και θα τους στηρίξουμε πηγαίνοντας με τον Άσσο σε απόδοση 2.01.

Δείτε το βίντεο με την ανάλυση και το προγνωστικό για το Ουαλία – Βόρειος Ιρλανδία:

Σκοράρει ο Ρονάλντο

Ολοκληρώνουμε τα προγνωστικά μας με την αναμέτρηση Κροατία – Πορτογαλία. H Κροατία ήταν ίσως η καλύτερη ομάδα της φάσης των ομίλων, με γνώμονα το ποδόσφαιρο που απέδωσε. Κατάφερε να τερματίσει στην πρώτη θέση του απαιτητικού τέταρτου ομίλου με 7 πόντους, θα μπορούσε να κάνει το 3/3 αν ήταν πιο προσεκτική εναντίον της Τσεχίας. Ξεκίνησε με το «φτωχό» 1-0 επί της Τουρκίας, παιχνίδι όπου κυριάρχησε, είχε τρία δοκάρια και αρκετές ευκαιρίες, συνέχισε με την «αυτοκτονία» κόντρα στους Τσέχους (2-2 από 2-0) και ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της με το… κερασάκι στην τούρτα. Έπαιξε χωρίς Μόντριτς και Μάντζουκιτς κόντρα στην Ισπανία, είδε τον αντίπαλο να κυριαρχεί και να προηγείται στα πρώτα λεπτά, αλλά στην πορεία ισορρόπησε και εντέλει πήρε το ματς. «Η Πορτογαλία μπορεί να μην πήρε πολλούς πόντους, αλλά έπαιξε πολύ καλά. Είναι ομάδα με απίστευτο επιθετικό ταλέντο και δημιουργεί πολλές ευκαιρίες. Εμείς θέλουμε να προχωρήσουμε όσο περισσότερο μπορούμε στο τουρνουά. Μετά από πολύ καιρό η Κροατία έγινε πραγματική ομάδα και αισθανόμαστε ότι έχουμε την υποστήριξη όλου του κόσμου», είπε ο κόουτς Τσάσιτς ενόψει της αποψινής αναμέτρησης.

Η Πορτογαλία, από την πλευρά της, λίγο έλειψε να αποκλειστεί, αλλά, εν τέλει, πέρασε ως τρίτη από τον όμιλο της, με τρεις ισοπαλίες (Ισλανδία 1-1, Αυστρία 0-0, Ουγγαρία 3-3)! Το μοναδικό θετικό για την ομάδα του Φερνάντο Σάντος είναι ότι βρήκε ρυθμό ο ηγέτης της, Κριστιάνο Ρονάλντο, που πέτυχε δύο τέρματα κόντρα στους Ούγγρους, ωστόσο τα 4 γκολ σε συνολικά 69 τελικές προσπάθειες (οι περισσότερες του τουρνουά) δεν τιμούν την ιδιαίτερα ποιοτική μεσοεπιθετική γραμμή (1 γκολ ανά περίπου 17 τελικές!). Η Πορτογαλία είναι ομάδα με καλή κυκλοφορία, διευρυμένη συμμετοχή παικτών στην επιθετική ανάπτυξη, ωστόσο όταν δεν έχει την μπάλα στα πόδια της δεν τρέχει όσο θα έπρεπε. Τεράστιο πρόβλημα οι επιστροφές, είναι ιδιαίτερα ευάλωτη στις αντεπιθέσεις και δεν έχει αμυντική ισορροπία, στοιχεία περίεργα για τα δεδομένα του Σάντος.

Προγνωστικό: Το συγκεκριμένο «ζευγάρι» είναι ένα από τα πλέον αμφίρροπα της φάσης των «16». Εξαιρετικό σύνολο διαθέτουν οι Κροάτες, αλλά κανείς δεν μπορεί να υποτιμήσει τους Πορτογάλους. Στοιχηματικά, αξίζει ένα ποντάρισμα στο ενδεχόμενο να σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή ο Κριστιάνο Ρονάλντο, σε απόδοση 2.40. Ο αστέρας της Ρεάλ Μαδρίτης είναι ο αδιαμφισβήτητος ηγέτης των Πορτογάλων, κόντρα στους Ούγγρους «ξεμπούκωσε» σημειώνοντας δύο τέρματα και περιμένουμε σήμερα να συνεχίσει στους ίδιους ρυθμούς.

Δείτε το βίντεο με την ανάλυση και το προγνωστικό για το Κροατία - Πορτογαλία:

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Euro 2016 στοίχημα προγνωστικά
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ