Κυνηγά τον Πλατινί ο Ρονάλντο - Χρειάζεται ένα γκολ για το απόλυτο ρεκόρ - iefimerida.gr

Κυνηγά τον Πλατινί ο Ρονάλντο - Χρειάζεται ένα γκολ για το απόλυτο ρεκόρ

Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο μπήκε στο EURO 2016, έχοντας πρώτιστο στόχο να βοηθήσει την Πορτογαλία να φτάσει στον τελικό αλλά και να πιάσει τον Μισέλ Πλατινί στην πρώτη θέση των σκόρερ όλων των εποχών.

Κι αν το πρώτο απέχει, το δεύτερο ίσως είναι μακριά μόλις για ένα παιχνίδι. Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ με τα δύο γκολ που σημείωσε κόντρα στην Ουγγαρία, έφτασε τα 8 στην ιστορία των Ευρωπαϊκών Πρωταθλημάτων και πλέον ψάχνει ένα ακόμα για να ισοφαρίσει τον Μισέλ Πλατινί.

Ο Γάλλος είχε σημειώσει 9 γκολ στο EURO του 1984 όταν και είχε οδηγήσει τη Γαλλία στην κατάκτηση του τροπαίου, με τον Ρονάλντο να έχει μπροστά του μια χρυσή ευκαιρία να τον ισοφαρίσει ενώ αν η Πορτογαλία πάρει το εισιτήριο για τα προημιτελικά, τότε θα έχει τη δυνατότητα ακόμη και να τον ξεπεράσει.

Αξίζει να σημειωθεί ότι Ρονάλντο και Νάνι έχουν σημειώσει από κοινού τα επτά τελευταία γκολ της Πορτογαλίας στις τελευταίες διοργανώσεις.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ