Φονικές πλημμύρες στη Δυτική Βιρτζίνια των ΗΠΑ -Τουλάχιστον 14 νεκροί - iefimerida.gr

Φονικές πλημμύρες στη Δυτική Βιρτζίνια των ΗΠΑ -Τουλάχιστον 14 νεκροί

(φωτογραφία αρχείου: Sid Hastings/EPA/ΑΠΕ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τουλάχιστον 14 άνθρωποι, μεταξύ των οποίων και δύο μικρά παιδιά, έχασαν τη ζωή τους από τις πλημμύρες στη Δυτική Βιρτζίνια, σύμφωνα με το κυβερνήτη της πολιτείας.

Οι σφοδρές καταιγίδες και οι πλημμύρες προκάλεσαν εκτεταμένες ζημιές σε όλη την πολιτεία, δήλωσε ο Κυβερνήτης Ερλ Ρέι Τομπλιν.

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κηρύχθηκαν οι 44 από τις 55 επαρχίες της πολιτείας.

Επιχείρηση διάσωσης βρίσκεται σε εξέλιξη αυτήν την ώρα για περίπου 500 άτομα που βρίσκονται παγιδευμένα σε ένα εμπορικό κέντρο, ενώ αστυνομικοί συνεχίζουν τις προσπάθειες εντοπισμού άλλων αγνοουμένων στις πληγείσες περιοχές.

Οι πλημμύρες κατέστρεψαν περισσότερα από 100 σπίτια και προκάλεσαν τη διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος για χιλιάδες άλλα.

Ένας πάστορας εκκλησίας είπε στο πρακτορείο ειδήσεων AP οτι ενα 8χρονο αγόρι γλίστρησε και έπεσε σε ένα ρυάκι, το οποιο και το παρέσυρε.

Το άψυχο σώμα του αγοριού εντοπίστηκε λίγη ώρα αργότερα ένα σχεδόν χιλιόμετρο μακριά από το σημείο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ