Τέλος ο Ορφανός από το Ποτάμι: Είναι το «μαγαζάκι» του Σταύρου - iefimerida.gr

Τέλος ο Ορφανός από το Ποτάμι: Είναι το «μαγαζάκι» του Σταύρου

Φωτογραφία: EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με ιδιαίτερα βαρείς χαρακτηρισμούς αναφέρθηκε στον Σταύρο Θεοδωράκη ο πρώην βουλευτής του κόμματος Νίκος Ορφανός ο οποίος ουσιαστικά δήλωσε ότι αποχωρεί από το Ποτάμι.

Σε συνέντευξή του στον Αντέννα Πάτρας 105,3, με αφορμή την παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί, ο κ. Ορφανός δήλωσε απογοητευμένος από τον επικεφαλής του Ποταμιού, τονίζοντας πως είχε δεχθεί με χαρά το κάλεσμά του να υπερασπιστεί και να προωθήσει τις ιδέες του κινήματος.

Ο ηθοποιός, μάλιστα, αποκάλεσε «μαγαζάκι του Σταύρου» το Ποτάμι, μιλώντας για το μέλλον του κόμματος.

«Το κόμμα είναι χύμα...Δεν ξέρω πώς θα πορευτεί στο μέλλον. Το Ποτάμι τελικά ήταν και είναι το "μαγαζάκι" του Σταύρου», είπε χαρακτηριστικά.

«Εγώ του είπα από την αρχή που με κάλεσε από τους πρώτους, "ποιους έχουμε μαζί μας", έτσι ξεκίνησα για να δω τι μπορούμε να κάνουμε», πρόσθεσε.

Οπως υπογράμμισε, πως δεν συνδέεται πια με το Ποτάμι, αφήνοντας, χωρίς ωστόσο, αυτό να σημαίνει πως θα σταματήσει να εμπλέκεται με την πολιτική.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ