ΕΠΟ: Σκληρό χτύπημα στη διοίκηση Γκιρτζίκη ενόψει των εκλογών - iefimerida.gr

ΕΠΟ: Σκληρό χτύπημα στη διοίκηση Γκιρτζίκη ενόψει των εκλογών

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ έκρυβε εντάσεις, υψηλούς τόνους, βαριές κουβέντες και ένα ηχηρό μήνυμα για την διοίκηση της ομοσπονδίας ενόψει των εκλογών του Οκτωβρίου.

Ο διοικητικός απολογισμός της ΕΠΟ εγκρίθηκε με ψήφους 88 υπέρ-82 κατά ωστόσο το μικρό ποσοστό διαφοράς, δείχνει τη δυσαρέσκεια που υπάρχει σε μεγάλο βαθμό από τις Ενώσεις και τους συλλόγους.

Η δύναμη της αντιπολίτευσης κινήθηκε σε πρωτοφανή επίπεδα αφού 23 Ενώσεις καταψήφισαν τον απολογισμό, 25 τον ενέκριναν ενώ 5 εμφανίστηκαν αναποφάσιστες.

Θέση πήραν και οι ΠΑΕ της Super League, όπου έξι καταψήφισαν και έξι υπερψήφισαν τον απολογισμό. Συγκεκριμεα «Ναι» ψήφισαν Ολυμπιακός, Ατρόμητος, Βέροια, Καλλονή, Λεβαδειακός και Πανθρακικός, ενώ «Οχι» ψήφισαν οι ΑΕΚ, Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ, Ξάνθη, Παναιτωλικός και ΠΑΣ. Τέσσερις ΠΑΕ δεν ψήφισαν καν και πρόκειται για τους Ηρακλή, Πανιώνιο, Πλατανιά και Αστέρα.

Γίνεται σαφές μετά τη σημερινή εξέλιξη, πως η συμμαχία ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκού έχει πλέον ισχυροποιηθεί ενόψει των εκλογών του Οκτωβρίου, επιδιώκοντας την ανατροπή της διοίκησης Γκιρτζίκη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΠΟ γιωργος γκιρτζίκης ψηφοφορία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ