Στιγμές έντασης στη ΓΣ της ΕΠΟ - «Μην παραιτηθείτε, θα φύγετε νόμιμα» - iefimerida.gr

Στιγμές έντασης στη ΓΣ της ΕΠΟ - «Μην παραιτηθείτε, θα φύγετε νόμιμα»

Φωτογραφία: Intime
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αρκετές στιγμές έντασης υπήρξαν κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης της ΕΠΟ, η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη. Σκληρή κριτική προς τον πρόεδρο της ομοσπονδίας Γιώργο Γκιρτζίκη.

Πύρινη ήταν η ομιλία του προέδρου της ΕΠΣ Κιλκίς, Βασίλη Χατζηαποστόλου, ο οποίος άσκησε σκληρή κριτική στον πρόεδρο της ΕΠΟ Γιώργο Γκιρτζίκη.

«Δεν χρειάζεται να παραιτηθείτε, σαν κλέφτης. Θα φύγετε νόμιμα, τον Οκτώβριο, από την πόρτα.Γιατί να παραιτηθείτε τώρα;» ενώ σε άλλο σημείο του λόγου του ανέφερε «Μου άρεσε η αντιπαράθεση με τον υφυπουργό Αθλητισμού αλλά όταν ψηφίστηκαν οι νόμοι με τα υπέρογκα πρόστιμα που βάζει ο υπουργός, που ήσασταν κύριε Γκιρτζίκη; Πότε θυμηθήκατε να πάτε; Όταν άρχισε να μπαίνει στα δικά μας χωράφια».

Νωρίτερα είχε υπάρξει ένταση με την ΕΠΣ Αρτας, στους εκπροσώπους της οποίας ο πρόεδρος της ΕΠΟ δεν επέτρεψε να παραστούν στη Γενική Συνέλευση λέγοντας . Ο πρόεδρος της Ενωσης Θανάσης Τρομπούκης υποστήριξε πως έχει στα χέρια του δικαστική απόφαση που επιβάλλει στη διοίκηση της ΕΠΟ να επιτρέψει να ψηφίσουν σχετικά με τον απολογισμό της νυν διοίκησης της ομοσπονδίας. Μάλιστα, συμφωνα με πληροφορίες του ΣΠΟΡ FM 94,6, μετέβη στο πλησιέστερο αστυνομικό τμήμα για να καταθέσει μήνυση.

Από την πλευρά του ο Γιώργος Γκιρτζίκης απάντησε λέγοντας πως όσοι τον κατηγορούν θα κουραστούν να διαψεύδονται. «Τη μία παραιτούμαι κατόπιν πιέσεων, την άλλη έπειτα από πιέσεις της κυβέρνησης ή της ΟΥΕΦΑ. Δεν έχουν κουραστεί να φτιάχνουν καινούργια σενάρια; Κάποια στιγμή θα κουραστούν να διαψεύδονται. Εγώ δεν θα κουραστώ», δήλωσε χαρακτηριστικά



Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ