Μητέρα Παύλου Φύσσα σε Ρουπακιά: «Να μη σώσεις πανάθεμά σε...» - iefimerida.gr

Μητέρα Παύλου Φύσσα σε Ρουπακιά: «Να μη σώσεις πανάθεμά σε...»

Φωτογραφία: INTIMENEWS/ΜΠΑΛΤΑΣ ΚΩΣΤΑΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Υποδοχή με κατάρες για τον Γιώργο Ρουπακιά μόλις πάτησε το πόδι του στη δικαστική αίθουσα των φυλακών Κορυδαλλού από τη μητέρα του Παύλου Φύσσα.

«Να μη σώσεις πανάθεμά σε...» φώναζε η μητέρα του άτυχου μουσικού Μάγδα Φύσσα για να συνεχίσει: «Δολοφόνοι, αποβράσματα της κοινωνίας, μας υποχρεώνεται να σας βλέπουμε. Να πέσει φωτιά να σας κάψει, ζώα», είπε η Μάγδα Φύσσα ενώ στεκόταν όρθια στο πίσω μέρος της δικαστικής αίθουσας.

«Στο λαγούμι σου καθίκι, στο λαγούμι σου" φώναξε ο θείος του Παύλου Φύσσα απευθυνόμενος στον Γιώργο Ρουπακιά ο οποίος δεν έριξε ούτε μια ματιά στους συγγενείς του άτυχου μουσικού.
Ο Γιώργος Ρουπακιάς εμφανίστηκε σήμερα στο δικαστήριο μετά από πολλές ημέρες απουσίας και εμφανίστηκε σήμερα μετά την απόφαση του δικαστηρίου για παρουσία και των 17 εμπλεκομένων στην υπόθεση της δολοφονίας. Είναι χαρακτηριστικό πως στην τελευταία συνεδρίαση του δικαστηρίου στο εδώλιο καθόταν ένας μόνο από τους συνολικά 68 κατηγορούμενους στην υπόθεση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ