ΓΕΣ: «Τίποτε το αξιόποινο» στο καψόνι σε βάρος πρωτοετούς στη Σχολή Ευελπίδων - iefimerida.gr

ΓΕΣ: «Τίποτε το αξιόποινο» στο καψόνι σε βάρος πρωτοετούς στη Σχολή Ευελπίδων

(Φωτογραφία: Τατιάνα Μπόλαρη/Eurokinissi)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τίποτα αξιόποινο δεν προέκυψε κάτι αξιόποινο σύμφωνα με το ΓΕΣ στο «καψόνι» που έκαναν τριτοετείς ευέλπιδες σε πρωτοετή της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων.

Το Γενικό Επιτελείο Στρατού εξέδωσε ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία, «μετά από διερεύνηση του περιστατικού με τους Ευέλπιδες στη ΣΣΕ, δεν προέκυψε τίποτα αξιόποινο».

Από τη σχετική ανακοίνωση απορρέει ότι οι δύο τριτοετείς δεν θα αποπεμφθούν από τη σχολή και δεν θα περάσουν από στρατοδικείο.

Ωστόσο, σύμφωνα με την ανακοίνωση, δεν αποκλείεται οι «πρωταγωνιστές» του περιστατικού να έχουν υποπέσει σε πειθαρχικό παράπτωμα και να αντιμετωπίσουν συνήθεις ποινές που εκτίονται εντός της σχολής.

Όπως είναι γνωστό, τη διερεύνηση του περιστατικού είχε αναλάβει η διοίκηση της σχολής, και τις διαδικασίες επέβλεπε ο α' υπαρχηγός ΓΕΣ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ελλάδα Σχολή Ευελπίδων ΓΕΣ καψόνι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ