Ανατροπή: Δημοσκόπηση δίνει προβάδισμα στο Bremain -Καλπάζει η λίρα [εικόνα] - iefimerida.gr

Ανατροπή: Δημοσκόπηση δίνει προβάδισμα στο Bremain -Καλπάζει η λίρα [εικόνα]

Φωτογραφία: Shutterstock/Samot
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ανατροπή, με προβάδισμα του Βremain, δείχνουν οι δύο τελευταίες δημοσκοπήσεις που είδαν το φως της δημοσιότητας, σήμερα, ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη το βρετανικό δημοψήφισμα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Evening Standard, η δημοσκόπηση της Ipros Mori δείνει προβάδισμα τεσσάρων μονάδων στην παραμονή της Βρετανίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Συγκεκριμένα, το 52% τάσσεται υπέρ του Bremain και το 48% υπέρ του Brexit.

Σύμφωνα με την ίδια έρευνα, το 12% των ερωτηθέντων παραδέχθηκ ότι μπορεί να αλλάξει γνώμη την τελευταία στιγμή γεγονός που δείχνει, όπως επισημαίνει η εφημερίδα ότι το ιστορικό αυτό δημοψήφισμα έχει διχάσει τη χώρα.

Αλλά και η διαδικτυακή δημοσκόπηση της εταιρείας Populus δίνει σαρωτικό προβάδισμα στο Bremain με 55% έναντι 45% που πιστεύει ότι η χώρα πρέπει να φύγει από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Aξίζει να σημειωθεί ότι μετά τη δημοσιοποίηση της δημοσκόπησης της Ipsos Moris η λίρα εκτοξεύτηκε, όπως φαίνεται και από την παρακάτω εικόνα:

Ανατροπή: Δημοσκόπηση δίνει προβάδισμα στο Bremain -Καλπάζει η λίρα [εικόνα] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ