Παραίτηση-βόμβα στον Ολυμπιακό - Εφυγε ο Μάρκο Σίλβα - iefimerida.gr

Παραίτηση-βόμβα στον Ολυμπιακό - Εφυγε ο Μάρκο Σίλβα

Φωτογραφίες: Intime
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού αποτελεί ο Μάρκο Σίλβα.

Αλλαγή τεχνική ηγεσίας στον Ολυμπιακό. Την ώρα που η ομάδα βρίσκεται για 2η μέρα στο Λάγκεφελντ της Αυστρίας πραγματοποιώντας το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, ο Μάρκο Σίλβα παραιτήθηκε και στη θέση του προσλήφθηκε ο Βίκτορ Σάντσεθ.

Η ερυθρόλευκη ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία ενημέρωνε για την παραίτηση του Μάρκο Σίλβα, αναφέροντας χαρακτηριστικά.

«Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ενημερώνει τους φιλάθλους μας ότι ο προπονητής Μάρκο Σίλβα υπέβαλε την παραίτησή του επικαλούμενος προσωπικούς λόγους. Η παραίτησή του έγινε δεκτή».

Λίγα λεπτά αργότερα, με νέα ανακοίνωση, ενημέρωσε για την πρόσληψη του πρώην τεχνικού της Ντεπορτίβο Λα Κορούνια και άλλοτε βοηθού του Μίτσελ στον Ολυμπιακό, Βίκτορ Σάντσεθ.

Παραίτηση-βόμβα στον Ολυμπιακό - Εφυγε ο Μάρκο Σίλβα | iefimerida.gr 0

Κανείς δεν περίμενε φυσικά τις εξελίξεις στον Ολυμπιακό όσον αφορά την τεχνική ηγεσία. Πριν από σχεδόν ένα μήνα, ο πορτογαλικός Τύπος παρουσίαζε δεδομένη την προσπάθεια της Πόρτο να προσλάβει τον Μάρκο Σίλβα, ωστόσο οι διοικούντες τον Ολυμπιακό διευκρίνιζαν όλες τις προηγούμενες ημέρες πως ο Σίλβα είχε συμβόλαιο με την ομάδα και θα το τιμούσε.

Ο σύλλογος αναχώρησε μάλιστα για την προετοιμασία, με τον Σίλβα στην τεχνική ηγεσία, ωστόσο μόλις τη δεύτερη μέρα παραμονής στην Αυστρία, ήρθε η αλλαγή στην τεχνική ηγεσία αλλά και η άμεση πρόσληψη με τον Βίκτορ Σάντσεθ, μέσα σε λιγότερο από διαστημα 20 λεπτών.

Αξίζει να σημειωθεί πως την Τετάρτη, υπήρξε και η απομάκρυνση από κάθε πόστο του μέχρι πρότινος αθλητικού διευθυντή Γρηγόρη Γεωργάτου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ μαρκο σιλβα Ολυμπιακός παραίτηση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ