Δολοφονία στον καταυλισμό μεταναστών στη Χίο -Αιγύπτιος σκότωσε ομοεθνή του - iefimerida.gr

Δολοφονία στον καταυλισμό μεταναστών στη Χίο -Αιγύπτιος σκότωσε ομοεθνή του

Φωτογραφία: politischios.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενας 32χρονος Αιγύπτιος έπεσε νεκρός από χτύπημα με αιχμηρό αντικείμενο από ομοεθνή του στον καταυλισμό φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών στη Σούδα της Χίου.

Ολα ξεκίνησαν λίγο πριν από τις 10 σήμερα το πρωί ότανδύο Αιγύπτιοι μετανάστες άρχισαν να διαπληκτίζοντια μεταξύ τους. Ο 32χρονος συμπατριώτης τους, που παρενέβη στον διαπληκτισμό προκειμένου να τους χωρίσει, δέχθηκε μία μαχαιριά στον λαιμό και συγκεκριμένα στην καρωτίδα, από τον έναν από τους δυο συνομηλίκους του διαπληκτιζόμενους. Αιμόφυρτος, μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο της Χίου, όπου και εξέπνευσε στη διάρκεια του χειρουργείου.

Οι Αιγύπτιοι που πρωταγωνίστησαν στο επεισόδιο βρίσκονταν στη Χίο από τις αρχές του περασμένου Μαΐου και έχουν ζητήσει να υπαχθούν στις διαδικασίες ασύλου.

Στον καταυλισμό της Σούδας, αυτή τη στιγμή, η κατάσταση είναι ήρεμη, ενώ η Αστυνομία της Χίου μετέφερε εκεί -για κάθε ενδεχόμενο- τη διμοιρία των ΜΑΤ που βρίσκεται στο νησί.

Ο δράστης έχει ήδη συλληφθεί.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ