Ματς «ζωγραφιά» (3-3) με καλλιτέχνη Κριστιάνο – Πέρασαν Ουγγαρία, Ισλανδία Πορτογαλία [βίντεο] - iefimerida.gr

Ματς «ζωγραφιά» (3-3) με καλλιτέχνη Κριστιάνο – Πέρασαν Ουγγαρία, Ισλανδία Πορτογαλία [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τέλος καλό όλα καλά για την Πορτογαλία, καθώς μαζί με την Ουγγαρία και την Ισλανδία συνεχίζουν στους «16» του EURO 2016.

Τρεις φορές είδε τον... χάρο με τα μάτια της η ομάδα του Φερνάντο Σάντος, αλλά τρεις φορές ισοφάρισε και τελικά είχε και τύχη (δοκάρι οι Ούγγροι) και πήρε την πρόκριση με το 3-3 και μάλιστα ως 2η. Και έτσι μας χάρισαν το καλύτερο (μέχρι στιγμής) ματς του τουρνουά με 6 γκολ και πολλές φάσεις.

Η πρωτοπόρος Ουγγαρία σκόραρε με τους Γκέρα (19') και Ντζούτζακ (47', 55'), αλλά οι Πορτογάλοι ισοφάρισαν με τον Νάνι 42') και τα δύο γκολ του Κριστιάνο Ρονάλντο (50', 62') με τον τελευταίο να γράφει ιστορία καθώς σκόραρε σε 4ο διαφορετικό EURO.

Στο άλλο παιχνίδι την ίδια ώρα, η Ισλανδία πήρε την νίκη με 2-1 στις καθυστερήσεις και τερμάτισε τελικά 2η μπροστά από τους Πορτογάλους. Έκαναν το 1-0 με τον Μπόντβαρσον (19'), αλλά η Αυστρία έφερε το ματς στα ίσια με τον Σποφ (60'), όμως ο Τραούστασον στο 93' με προβολή έδωσε την 2η θέση και την πρόκριση!

Η βαθμολογία του ΣΤ' ομίλου:

1. Ουγγαρία 5

2. Ισλανδία 5

3. Πορτογαλία 3

4. Αυστρία 1

Τα γκολ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ πορτογαλία Ισλανδία Ουγγαρία Euro 2016
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ