Ιερέας για Γεωργία Αποστόλου: Δύο εβδομάδες πριν δεν μπορούσε να περπατήσει, να μιλήσει... [βίντεο] - iefimerida.gr

Ιερέας για Γεωργία Αποστόλου: Δύο εβδομάδες πριν δεν μπορούσε να περπατήσει, να μιλήσει... [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για πρώτη φορά δημοσίως μιλά η μητέρα της ηθοποιού Γεωργία Αποστόλου, η οποία πέθανε στα 43 από ανακοπή καρδιάς.

Η μητέρα της, συντετριμμένη είπε τα εξής στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»:

«Αχ, παιδί μου... Αβάσταχτος είναι ο πόνος! Αβάσταχτος! Πώς θέλετε να αισθάνομαι; Το παιδί μου έχασα, πώς να αισθάνομαι; Δεν έχω δύναμη!», είπε χαρακτηριστικά στη δημοσιογράφο.

Και συνέχισε: «Ανακοπή έπαθε παιδάκι μου, ανακοπή!», και με τρεμάμενη φωνή πρόσθεσε πως η κηδεία σε στενό οικογενειακό κύκλο γιατί ήταν επιθυμία του παιδιού της: «έτσι έπρεπε, έτσι τα ήθελε! Δεν τα ήθελε τα άλλα! Και ό,τι γίνει, έτσι θα γίνει! Τα πιο απλά θα γίνουν.

Δεν ήθελε κάτι άλλο, γι’ αυτό σταμάτησε κι από ηθοποιός. Έφυγε... έφυγε... Αυτή είναι η αλήθεια!».

Στην εκπομπή μίλησε και ο πάτερ Σιλουανός, ο οποίος είχε αναφέρει σε προηούμενη συνέντευξή του πως η ηθοποιός έπασχε από καρκίνο. Ο πάτερ περιέγραψε πως αντιμετώπισε την ασθένειά της και τι άνθρωπος ήταν.

«Η κηδεία έγινε την περασμένη Τρίτη στο Σχιστό στις 5 το απόγευμα... Η Γεωργία ήταν ένας μυστικός άγγελος... Ερχόταν 6 με 8 χρόνια στη μονή»! Και κατέληξε: «Το πρόβλημα υγείας της άρχισα να το καταλαβαίνω το τελευταίο ένα με δύο μήνες... δεν ήταν παραπάνω, που αδυνάτισε και ένα μήνα πριν φύγει, ήρθε κοινώνησε και δυσκολευόταν να περπατήσει... δύο εβδομάδες πριν δεν μπορούσε να περπατήσει, ούτε να μιλήσει», ανέφερε.

Βίντεο: GossiptvgrVideos, You Tube

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Αποστόλου θάνατος Ηθοποιός μητέρα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ