Όλα τα γάμου τα κουλά - iefimerida.gr

Όλα τα γάμου τα κουλά

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πέντε άσχετα μεταξύ τους νέα για τον πολυαναμενόμενο γάμο.

1) Το ΙnStyle μόλις λάνσαρε τον τέλειο τρόπο για να σκοτώνεις χρόνο: ένα dress- up game στο οποίο μπορείς να ντύσεις την Kate Middleton νύφη. Το παιχνίδι λέγεται What Should She Wear? Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να επιλέξεις νυφικό και αξεσουάρ και να τα σύρεις με το ποντίκι σου πάνω στην κούκλα της Kate. Το ωραίο είναι πως ό, τι και να διαλέξεις το InStyle σου λέει Wow και Perfect. Για να παίξετε πηγαίνετε εδώ.

2) Υποτίθεται ότι η Kate Middleton έχασε κιλά για τον γάμο της και πήγε την βέρα της για στένεμα. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για την συνταρακτική αυτή αποκάλυψη πηγαίνετε εδώ.

3) Μόνο δύο από τους πρώην της Kate θα είναι προσκεκλημένοι στον γάμο ενώ ο William έχει προσκαλέσει όλες του τις πρώην. Ό ένας εκ των δύο πρώην που θα είναι και προσκεκλημένος, μοιάζει πολύ με τον William, αλλά στο καλύτερο. Όλες οι πρώην του William είναι ξανθές. Περισσότερα εδώ.

4) Η Kate θα πάει στην εκκλησία με Rolls Royce, αλλά θα φύγει άμαξα. Και όμως υπάρχει ολόκληρο άρθρο εδώ.

5) Μπορεί να είναι πρίγκιπας, αλλά το μαλλί το χάνει. Και οι New York TImes έγραψαν πολλά γι’ αυτό. Ιδού.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ