Εισήγηση για άρση ασυλίας Μιχαλολιάκου και Κασιδιάρη – Για συκοφαντική δυσφήμιση - iefimerida.gr

Εισήγηση για άρση ασυλίας Μιχαλολιάκου και Κασιδιάρη – Για συκοφαντική δυσφήμιση

Φωτογραφία αρχείου: Menelaos Myrillas / SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Να αρθεί η ασυλία του γενικού γραμματέα της Χρυσής Αυγής Νίκου Μιχαλολιάκου και του βουλευτή του κόμματος Ηλία Κασιδιάρη για συκοφαντική δυσφήμηση, εισηγήθηκε η Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής.

Αντίθετα, η Επιτροπή αποφάσισε ομόφωνα να προτείνει να μην αρθεί η ασυλία του υπουργού Παιδείας Νίκου Φίλη για τις δηλώσεις του σχετικά με την γενοκτονία των Ποντίων, όπως και του βουλευτή της ΝΔ Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη.

Συγκεκριμένα η Επιτροπή αποφάσισε να προτείνει:

  1. Να αρθεί η ασυλία των Νίκου Μιχαλολιάκου και Ηλία Κασιδιάρη, οι οποίοι κατηγορούνται για συκοφαντική δυσφήμηση πρώην επιστημονικού συνεργάτη της Χρυσής Αυγής. Η απόφαση είναι κατά πλειοψηφία, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, μειοψήφισε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Χρήστος Παππάς.
  2. Να μην αρθεί η ασυλία του Νίκου Φίλη για τις απόψεις του σχετικά με την Γενοκτονία των Ποντίων. Η απόφαση είναι ομόφωνη.
  3. Να μην αρθεί η ασυλία του βουλευτή της ΝΔ Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη που αφορούσε σχόλιό του για μουσουλμάνους ψηφοφόρους στο δημοψήφισμα του 2015. Η απόφαση είναι ομόφωνη
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ