Πάμε στοίχημα στο Euro 2016 - iefimerida.gr

Πάμε στοίχημα στο Euro 2016

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τελευταία ημέρα της φάσης των ομίλων του Euro 2016 σήμερα και το Betarades.gr σε συνεργασία με το iefimerida.gr είναι για μία ακόμη φορά κοντά σας με τις στοιχηματικές προτάσεις από τα παιχνίδια στα γήπεδα της Γαλλίας.

Μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε να ενημερώνεστε για τα πάντα γύρω από το online στοίχημα και τις στοιχηματικές εταιρίες που δραστηριοποιούνται νόμιμα στην Ελλάδα.

Τέσσερις αναμετρήσεις υπάρχουν την Τετάρτη (22/06) στο πρόγραμμα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Για τον όμιλο Ε', η Ιταλία αντιμετωπίζει την Ιρλανδία και το Βέλγιο τη Σουηδία, ενώ για τον όμιλο F', η Ουγγαρία αναμετράται με την Πορτογαλία και η Ισλανδία με την Αυστρία. Στοιχηματικά θα μας απασχολήσουν δύο από αυτούς τους αγώνες και συγκεκριμένα οι Ισλανδία – Αυστρία και Σουηδία – Βέλγιο. Πάμε αμέσως στην ανάλυση των σημερινών προτάσεων του Betarades.gr.

Προβάδισμα η Ισλανδία

Ξεκινάμε από το πρώτο χρονικά παιχνίδι της ημέρας, αυτό ανάμεσα στην Ισλανδία και την Αυστρία. Μπορεί για 88’ λεπτά να βρισκόταν πολύ κοντά σε μια σπουδαία νίκη, ωστόσο, η Ισλανδία δεν είχε την τύχη με το μέρος της κόντρα στην Ουγγαρία, με την οποία αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 την προηγούμενη αγωνιστική. Το συγκρότημα του Λάγκερμπακ κατάφερε να πάρει το προβάδισμα στο 38΄, όταν ο διαιτητής του αγώνα είδε αντικανονικό μαρκάρισμα του Κάνταρ στον Γκούναρσον, ενώ το αμφισβητούμενο πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα ο Σίγκουρντσον. Η Ουγγαρία ήταν αυτή που είχε τον έλεγχο της αναμέτρησης, η Ισλανδία ήταν εκείνη, όμως, που κρατούσε το αποτέλεσμα. Όλα αυτά μέχρι το 88’, όταν και ο Σίβαρσον με προβολή σκόραρε εναντίον της ομάδας του. «Έχουμε αυτοπεποίθηση και σκεφτόμαστε θετικά για το παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής. Θα παίξουμε μόνο για τη νίκη κόντρα στην Αυστρία και την πρόκριση στην επόμενη φάση», δήλωσε ο τεχνικός Λάγκερμπακ που εμφανίστηκε αισιόδοξος ενόψει της σημερινής κρίσιμης αναμέτρησης. Απουσίες δεν υπάρχουν, με τον ομοσπονδιακό τεχνικό των Ισλανδών να αναμένεται να παρατάξει κόντρα στην Αυστρία την ίδια ενδεκάδα που αντιμετώπισε και την Ουγγαρία.

Από την άλλη πλευρά, η κοντινή κεφαλιά του Χάρνικ στο 3’ ήταν ουσιαστικά η μοναδική φορά που η Αυστρία απείλησε την Πορτογαλία, ωστόσο, το συγκρότημα του Κόλερ κατάφερε να αποσπάσει το βαθμό της ισοπαλίας (0-0) την προηγούμενη αγωνιστική. Η Αυστρία περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο στο μεγαλύτερο μέρος της συνάντησης, με την Πορτογαλία να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων, ενώ στάθηκε τυχερή όταν στο 79’ ο Κριστιάνο Ρονάλντο αστόχησε σε πέναλτι. Αυτός ήταν και ο πρώτος βαθμός της Αυστρίας στη διοργάνωση, καθώς προηγήθηκε η ήττα της πρεμιέρας από την Ουγγαρία (0-2). «Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι γιατί και οι δυο ομάδες θέλουν τη νίκη. Μια πρόκριση στην επόμενη φάση θα είναι μια τεράστια επιτυχία για τη χώρα και για όλη την ομάδα που δούλεψε σκληρά για να φτάσει εδώ», δήλωσε ο τεχνικός Κόλερ που θα έχει σήμερα ξανά στη διάθεση του τον αμυντικό Ντράγκοβιτς που δεν αγωνίσθηκε κόντρα στην Πορτογαλία λόγω τιμωρίας. Αντίθετα εξαιρετικά αμφίβολη κρίνεται η συμμετοχή του μέσου Γιουνούζοβιτς που ταλαιπωρείται από τραυματισμό.

Προγνωστικό: Οι Ισλανδοί κρατάνε την τύχη στα χέρια τους και γνωρίζουν ότι με ένα θετικό αποτέλεσμα θα προκριθούν στην επόμενη φάση, μία τεράστια επιτυχία για αυτούς, αν αναλογιστεί κανείς ότι συμμετέχουν για πρώτη φορά στην ιστορία τους σε τελική φάση Euro. Στα δύο πρώτα τους παιχνίδια στη διοργάνωση έδειξαν καλό πρόσωπο και την εικόνα μίας ομάδας που ξέρει να αμύνεται σωστά και ταυτόχρονα, να είναι απειλητική στις αντεπιθέσεις. Θεωρούμε, λοιπόν, ότι απέναντι στην, απογοητευτική έως τώρα, Αυστρία μπορεί να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα και θα τη στηρίξουμε, πηγαίνοντας με το 1 DNB σε απόδοση 2.50 (Draw No Bet ή Ισοπαλία Όχι Στοίχημα: Το ποντάρισμα επιστρέφεται σε περίπτωση ισοπαλίας).

Δείτε το βίντεο με την ανάλυση του αγώνα Ισλανδία – Αυστρία

Σκοράρουν Βέλγιο και Ιταλία

Συνεχίζουμε με την αναμέτρηση της Σουηδίας με το Βέλγιο. Η ισοπαλία αρκεί στο Βέλγιο για να τερματίσει στη δεύτερη θέση. Αν χάσει, κινδυνεύει να μείνει ακόμη και τέταρτο σε περίπτωση που η Ιρλανδία νικήσει την αδιάφορη Ιταλία. Απ’ την άλλη, η Σουηδία θέλει μόνο νίκη και ελπίζει σε μη νίκη των Ιρλανδών, έτσι ώστε να είναι δεύτερη (με «τρίποντο» εξασφαλίζει την τρίτη θέση). Σε περίπτωση ισοβαθμίας με την Ιρλανδία θα παίξει ρόλο η συνολική διαφορά τερμάτων (-1 για Σουηδία, -3 για Ιρλανδία). Ένα, επομένως, αποτέλεσμα υπάρχει σήμερα για τη Σουηδία και αυτό είναι η νίκη. Χρειάζεται οπωσδήποτε το «τρίποντο» έτσι ώστε να εξασφαλίσει την πρόκριση μέσω της τρίτης θέσης, αν κερδίσει έχει βάσιμες ελπίδες ακόμη και για τη δεύτερη , αρκεί παράλληλα να μην κερδίσει η Ιρλανδία. Η αναμέτρηση απέκτησε ειδικότερη σημασία μετά την ανακοίνωση του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς ότι το Euro 2016 είναι η τελευταία διοργάνωση στην οποία συμμετέχει με τη Σουηδία, καθώς αποφάσισε να μην την ενισχύσει στην Ολυμπιάδα. «Το τελευταίο μου παιχνίδι στο Euro θα είναι και το τελευταίο με τη Σουηδία. Ελπίζω να μην είναι εναντίον του Βελγίου. Είμαι περήφανος για όσα κατάφερα με την ομάδα», σημείωσε ο σπουδαίος στράικερ.

Από την άλλη πλευρά, μετά το σοκ της κακής εμφάνισης και της ήττας από την Ιταλία στην πρεμιέρα της διοργάνωσης, το Βέλγιο στάθηκε στα πόδια του και απάντησε με έμφαση. Έκανε μια πολύ καλή εμφάνιση με την Ιρλανδία, επικράτησε 3-0 και σήμερα είναι το φαβορί για την κατάληψη της δεύτερης θέσης. Στους Βέλγους «κάνει» και η ισοπαλία, αποτέλεσμα που θα τους φέρει στην επόμενη φάση, ενώ ακόμη και αν ηττηθούν με ένα φυσιολογικό σκορ, έχουν πολλές πιθανότητες να είναι μια απ’ τις καλύτερες τέσσερις τρίτες. Παρ’ όλα αυτά, άπαντες επεσήμαναν ότι θέλουν δεύτερη σερί νίκη εναντίον της Σουηδίας, κάτι που το Βέλγιο δεν έχει καταφέρει ποτέ στην ιστορία του στο Euro (back to back νίκες). «Το παιχνίδι εξαρτάται από εμάς. Δε με ενδιαφέρει αν αποχωρεί ο Ζλάταν ή ο προπονητής της Σουηδίας ή άλλοι παίκτες. Αυτά είναι δικά τους θέματα. Είναι ένας «τελικός», τον οποίο οφείλουμε να κερδίσουμε. Περιμένω να έχουμε την κατοχή της μπάλας και να δημιουργήσουμε αρκετές ευκαιρίες», επεσήμανε ο Βέλγος προπονητής, Μαρκ Βίλμοτς.

Προγνωστικό: Υποχρεωμένοι να ψάξουν τη νίκη είναι οι Σουηδοί, απέναντι στο ποιοτικό Βέλγιο, το οποίο την προηγούμενη αγωνιστική φιλοδώρησε με τρία τέρματα την Ιρλανδία και βλέπει το παιχνίδι σαν «τελικό», όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο Βίλμοτς. Οι δύο ομάδες διαθέτουν τις μονάδες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά, ιδιαίτερα στο επιθετικό κομμάτι του παιχνιδιού τους και έχουν την ικανότητα να πετύχουν αμφότερες από ένα τέρμα ,τουλάχιστον. Θα πάμε, επομένως, με το Goal / Goal σε απόδοση 2.15.

Δείτε το βίντεο με την ανάλυση του αγώνα Σουηδία – Βέλγιο

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Euro 2016 στοίχημα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ