Αλλαξε ο Καμμένος -Πόσα κιλά έχασε [εικόνες] - iefimerida.gr

Αλλαξε ο Καμμένος -Πόσα κιλά έχασε [εικόνες]

Φωτογραφία: Sooc/Nick Paleologos
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενα πράγμα έκανε εντύπωση στη χθεσινή συνάντηση των Αλέξη Τσίπρα και Πάνου Καμμένου στο Μέγαρο Μαξίμου. Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνιση του υπουργού Εθνικής Αμυνας.

Ο κ. Καμμένος εμφανίστηκε χθες στο Μέγαρο Μαξίμου εμφανώς αδυνατισμένος. Αν δει κανείς τις φωτογραφίες από τη συνάντηση των δύο ανδρών, εύκολα θα καταλάβει ότι ο υπουργός Εθνικής Αμυνας έχει χάσει κιλά, πολλά κιλά, σύμφωνα με πληροφορίες 32!

Αλλαξε ο Καμμένος -Πόσα κιλά έχασε [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Αλλαξε ο Καμμένος -Πόσα κιλά έχασε [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Ο Πάνος Καμμένος τα τελευταία χρόνια και ειδικά το τελευταίο διάστημα μετά τη συμμετοχή του στην κυβέρνηση είχε βάλει αρκετά κιλά, όπως άλλωστε και ο κυβερνητικός του εταίρος Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος μέσα σε 1,5 χρόνο μοιάζει να έχει μεταμορφωθεί εμφανισιακά.

Ωστόσο, ο Πάνος Καμμένος τους τελευταίους 4 μήνες καταβάλλει προσπάθεια για να γίνει κομψός και, όπως έδειξαν και οι χθεσινές φωτογραφίες, τα έχει καταφέρει.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο υπουργός Εθνικής Αμυνας έχασε 32 κιλά, από 140 έχει κατέβει στα 108, κάνοντας βελονισμό σε πασίγνωστη βελονίστρια που φημίζεται για την αποτελεσματικότητα των θεραπειών της και η οποία βρίσκεται εκτός Αθηνών, αυστηρή δίαιτα και φυσικά άσκηση, η οποία περιλαμβάνει τρέξιμο και κολύμπι. Μάλιστα ο ίδιος σε προσωπικές του συζητήσεις διατείνεται ότι θα συνεχίσει την προσπάθεια που έχει ξεκινήσει.

Αλλαξε ο Καμμένος -Πόσα κιλά έχασε [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Αλλαξε ο Καμμένος -Πόσα κιλά έχασε [εικόνες] | iefimerida.gr 3
Αλλαξε ο Καμμένος -Πόσα κιλά έχασε [εικόνες] | iefimerida.gr 4
Αλλαξε ο Καμμένος -Πόσα κιλά έχασε [εικόνες] | iefimerida.gr 5
Αλλαξε ο Καμμένος -Πόσα κιλά έχασε [εικόνες] | iefimerida.gr 6

Φωτογραφίες: Sooc/Nick Paleologos, Intime News/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ