Βρετανία: Οριακό προβάδισμα του Bremain βλέπει η Citi -Τι δείχνουν τα στοιχήματα - iefimerida.gr

Βρετανία: Οριακό προβάδισμα του Bremain βλέπει η Citi -Τι δείχνουν τα στοιχήματα

Φωτογραφία: ΑΠΕ-ΜΠΕ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αναλυτές της Citi δήλωσαν σήμερα ότι πιστεύουν πως η Βρετανία θα ψηφίσει την Πέμπτη οριακά υπέρ της παραμονής της χώρας στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Μια τέτοια οριακή ψήφος μπορεί να υπονομεύσει την πολιτική σταθερότητα και στη Βρετανία και στην Ένωση των 28 χωρών μελών. «Βλέπουμε 60% πιθανότητα η πλειοψηφία των Βρετανών ψηφοφόρων να επιλέξει την "παραμονή" στην ΕΕ στο δημοψήφισμα της 23ης Ιουνίου», σημειώνει έρευνα της Citi προς τους πελάτες της. «Μια 'οριακή παραμονή' (το βασικό μας σενάριο) μπορεί να συνεχίσει να υπονομεύει την πολιτική σταθερότητα στη Βρετανία και την ΕΕ».

«Μια ψήφος υπέρ της εξόδου μπορεί να έχει μείζονες συνέπειες στις παγκόσμιες χρηματοπιστωτικές αγορές, την οικονομία, την πολιτική, προκαλώντας σημαντικές αναθεωρήσεις προς τα κάτω των βρετανικών και ευρωπαϊκών προβλέψεων για ανάπτυξη», επισημαίνει η Citi.

Στο 75% ανέρχεται σήμερα η πιθανότητα της επικράτησης της ψήφου υπέρ της παραμονής της Βρετανίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, βάσει των στοιχημάτων στο Betfair.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ