Ο Οντι Νόρις αποθεώνει τον Νίκο Γκάλη - Μαζί σχεδόν 25 χρόνια μετά [εικόνα] - iefimerida.gr

Ο Οντι Νόρις αποθεώνει τον Νίκο Γκάλη - Μαζί σχεδόν 25 χρόνια μετά [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Οι μάχες τους για σχεδόν 5 χρόνια δημιουργούσαν τα μεγαλύτερα ντέρμπι. Ήταν τότε που ο μεγάλος Άρης του σπουδαίου Νίκου Γκάλη διεκδικούσε ένα Κύπελλο Πρωταθλητριών και η Μπαρτσελόνα με τον Όντι Νόρις αποτελούσε ένα από τα μεγάλα εμπόδια.

Ο 55χρονος Αμερικανός, βρίσκεται εδώ και λίγες ημέρες στην Ελλάδα όπου απολαμβάνει τις καλοκαιρινές του διακοπές και παράλληλα δίνει τα «φώτα» του στους νεαρούς παίκτες μπάσκετ σε καμπ το οποίο βρίσκεται σε εξέλιξη. Φυσικά δεν παρέλειψε να συναντηθεί με τον Νίκο Γκάλη.

Οι δυο αστέρες του παρελθόντος απόλαυσαν το δείπνο τους, θυμήθηκαν τις παλιές τους μονομαχίες και ο Οντι Νόρις, ο οποίος ολοκλήρωσε την καριέρα του στο Περιστέρι, ανήρτησε μια φωτογραφία στο twitter την οποία συνόδευσε με το εξής μήνυμα: «Στην Ελλάδα με τον ζωντανό θρύλο Νίκο Γκάλη, τον μικρό-μεγάλο τύπο που μεταμόρφωσε το ευρωπαϊκό μπάσκετ».

Ο Οντι Νόρις αποθεώνει τον Νίκο Γκάλη - Μαζί σχεδόν 25 χρόνια μετά [εικόνα] | iefimerida.gr 0

Φωτογραφία:Audie Norris/Twitter

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Οντι Νόρις Νίκος Γκάλης μπάσκετ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ