Στον Παναθηναϊκό ο Ιμπάρμπο - Προλαβαίνει και την προετοιμασία - iefimerida.gr

Στον Παναθηναϊκό ο Ιμπάρμπο - Προλαβαίνει και την προετοιμασία

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Παίκτης του Παναθηναϊκού θα πρέπει να θεωρείται ο Βίκτορ Ιμπάρμπο. Η Κάλιαρι συμφώνησε σε όλα με την ελληνική ομάδα για την παραχώρηση του Κολομβιανού επιθετικού, ο οποίος αναμένεται στη χώρα μας στις αρχές της επόμενης εβδομάδας.

Ο Ιμπάρμπο, ο οποίος ήταν βασικό μέλος της εθνικής ομάδας της Κολομβίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2014, είχε έρθει ήδη σε συμφωνία με τον Παναθηναϊκό ενώ απέμενε το τυπικό «οκ» από την Κάλιαρι. Αυτό δόθηκε τελικά δια στόματος του αθλητικού διευθυντή της ιταλικής ομάδας Στέφανο Καποτσούκα, ο οποίος ανέφερε ότι ο σύλλογος της Σαρδηνίας ήρθε σε συμφωνία και με τον Παναθηναϊκό για το δανεισμό του παίκτη.

Ο ποδοσφαιριστής απτοτελεί προσωπική επιλογή του Αντρέα Στραματσόνι, ο οποίος ενισχύει την επίθεσή του με έναν ταχύτατο παίκτη και ευελπιστεί πως θα τον έχει στις αρχές της επόμενης εβδομάδας στην Αθήνα, προκειμένου να ενσωματωθεί στην αποστολή από τις πρώτες ημέρες παρουσίας του τριφυλλιού στην Ολλανδία.

Εκτός από τον Ιμπάρμπο, τα πράσινα προβάρει και ο Γουακάσο. Ο ταχύτατος πλάγιος μεσοεπιθετικός, ο οποίος αγωνίστηκε πέρυσι δανεικός στην Λας Πάλμας, αναμένεται να μείνει ελεύθερος από την Ρούμπιν Καζάν στην οποία ανήκει και στη συνέχεια θα υπογράψει διετές συμβόλαιο συνεργασίας με το τριφύλλι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Παναθηναϊκός ιμπαρμπο μεταγραφή
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ