Γιούνκερ: Οταν έρχομαι εδώ, με υποδέχονται σαν πρίγκιπα και αυτό μου αρέσει - iefimerida.gr

Γιούνκερ: Οταν έρχομαι εδώ, με υποδέχονται σαν πρίγκιπα και αυτό μου αρέσει

(φωτογραφία: Τατιάνα Μπόλαρη/Eurokinissi)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τον θαυμασμό του για τον ελληνικό λαό, αλλά και το ιδιαίτερα φιλόξενο περιβάλλον της Ελλάδας περιέγραψε ο Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ζαν Κλοντ Γιουνκερ, σε συνέντευξη του στον Alpha.

Οπως αποκάλυψε μάλιστα, αισθάνεται ιδιαίτερα ευπρόσδεκτος στη χώρα μας, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Μου αρέσει αυτή η χώρα και ο λαός της. Όταν έρχομαι εδώ, με υποδέχονται σαν πρίγκιπα και μου αρέσει αυτό».

Πρόσθεσε ακόμη ότι «η Ελλάδα έχει καταβάλει αξιοσημείωτες προσπάθειες, όχι μόνο η κυβέρνηση, αλλά κυρίως οι πολίτες και ιδίως το φτωχότερο κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας. Είμαι αρκετά ικανοποιημένος από την πρόοδο που βλέπουμε», δήλωσε ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ.

Αφού ξεκαθάρισε ότι η κατάσταση είναι σαφώς βελτιωμένη σε σχέση με πέρσι είπε, «Είμαι σε μόνιμη επικοινωνία με τον πρωθυπουργό κ. Τσίπρα. Όλα είναι καλά. Οι σχέσεις μας είναι καλές».

Ο Πρόεδρος της Κομισιόν αναφέρθηκε επίσης στο παρόν πρόγραμμα υποστηρίζοντας ότι «η πρόοδος τώρα εξαρτάται από την πλήρη εφαρμογή του προγράμματος που έχει μέχρι τώρα συμφωνηθεί και είμαι πεπεισμένος ότι οι ελληνικές Αρχές, το Κοινοβούλιο, η κυβέρνηση κι άλλοι θα κινηθούν προς αυτήν την κατεύθυνση».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ