Η Ελισάβετ σε καλεσμένους της σε δείπνο: Πείτε μου 3 καλούς λόγους να μείνουμε στην ΕΕ - iefimerida.gr

Η Ελισάβετ σε καλεσμένους της σε δείπνο: Πείτε μου 3 καλούς λόγους να μείνουμε στην ΕΕ

(ΑΠΕ/ EPA/ STRINGER)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η βασίλισσα Ελισάβετ φέρεται να ζήτησε από καλεσμένους της σε δείπνο να της πουν τρεις καλούς λόγους για τους οποίους η Μ. Βρετανία θα έπρεπε να παραμείνει στην Ευρώπη.

Την αποκάλυψη αυτή έκανε στην Telegraph ο βιογράφος της βασίλισσας, Ρόμπερτ Λέισι και σύμφωνα με τον ίδιο αυτό ίσως σημαίνει ότι η Ελισάβετ είναι υπέρ της εξόδου της χώρας από την Ευρωπαϊκή Ενωση.

Το Μπάκιγχαμ δεν επιβεβαίωσε ούτε διέψευσε ότι η βασίλισσα συζητά τα προτερήματα του Brexit ιδιωτικά, αλλά βασιλικές πηγές, τις οποίες επικαλείται η βρετανική εφημερίδα, επεσήμαναν ότι η φράση που αποδόθηκε στη βασίλισσα είναι ερώτηση και όχι δήλωση.

Ομως, η φύση της επίμαχης ερώτησης στηρίζει προηγούμενους ισχυρισμούς ότι η βασίλισσα θα ήθελε η Μ. Βρετανία να αποχωρήσει από την ΕΕ, σημειώνει η Telegraph.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ελισάβετ Brexit
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ