Προγνωστικά για το στοίχημα στο Euro 2016 - iefimerida.gr

Προγνωστικά για το στοίχημα στο Euro 2016

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με χαρακτηριστική ευκολία επιβεβαιώθηκε η χθεσινή βασική πρόταση του Betarades.gr από το Euro 2016, με την Ουαλία να επικρατεί 3-0 της Ρωσίας. Η κορυφαία online στοιχηματική εφημερίδα είναι για μία ακόμη φορά κοντά σας, σε μία ημέρα με πλούσιο πρόγραμμα στα γήπεδα της Γαλλίας.

Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προτάσεων, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε να ενημερώνεστε, μεταξύ άλλων, για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν στην κατηγορία στοίχημα livescore.

Τέσσερις αγώνες έχουμε την Τρίτη (21/06), λοιπόν, για το Euro. Για τον Γ' όμιλο, η Βόρειος Ιρλανδία αντιμετωπίζει τη Γερμανία και η Ουκρανία την Πολωνία, ενώ στο πλαίσιο του Δ' γκρουπ η Ισπανία αναμετράται με την Κροατία και η Τσεχία με την Τουρκία. Στοιχηματικά, θα μας απασχολήσει μία συνάντηση από κάθε όμιλο. Συγκεκριμένα, τα ματς Βόρειος Ιρλανδία – Γερμανία και Τσεχία – Τουρκία.

Με τα γκολ στο Β. Ιρλανδία - Γερμανία

Ξεκινάμε με το πρώτο χρονικά παιχνίδι, το Βόρειος Ιρλανδία – Γερμανία (19:00). Οι τυπικά γηπεδούχοι μετά την ήττα της πρεμιέρας με 1-0 από την Πολωνία, παρουσιάστηκαν σαφώς βελτιωμένοι κόντρα στην Ουκρανία, πήραν τη νίκη με 2-0 και έχουν εξασφαλίσει, στη χειρότερη περίπτωση, την 3η θέση, η οποία υπό προϋποθέσεις οδηγεί στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Μεγάλο ρόλο σε αυτό έπαιξε η αλλαγή του σχηματισμού από 5-3-2 σε 4-5-1, με τους Βορειοϊρλανδούς να έχουν απέναντι στους Ουκρανούς 13 τελικές προσπάθειες, ενώ κόντρα στην Πολωνία μέτρησαν μόλις δύο. Η Γερμανία, από την πλευρά της, στην πρεμιέρα επικράτησε 2-0 της Ουκρανίας, με την κουβέντα μετά από το ματς να περιστρέφεται γύρω από την αμυντική συμπεριφορά της. Στη συνέχεια, αντιμετώπισε την Πολωνία (0-0 το τελικό αποτέλεσμα), με την κριτική να επικεντρώνεται στην έλλειψη ιδεών στην επίθεση. Σε κάθε περίπτωση, οι μέχρι τώρα εμφανίσεις δεν ήταν οι αναμενόμενες για την παγκόσμια πρωταθλήτρια, που ίσως να κρατάει δυνάμεις ενόψει των αγώνων νοκ-άουτ, όπου θα βρίσκεται εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ακόμη και ως καλύτερη τρίτη (στο απίθανο ενδεχόμενο ήττας απ’ τη Βόρεια Ιρλανδία). Σήμερα της αρκεί η ισοπαλία για να τερματίσει στην πρώτη δυάδα, θέλει όμως τη νίκη, καθώς λογικά η Πολωνία θα κερδίσει την αδιάφορη Ουκρανία.

Προγνωστικό: Μεγάλο φαβορί του αγώνα είναι η Γερμανία, που αναμένεται να πάρει από νωρίς τον έλεγχο του ρυθμού, επιδιώκοντας να «σπάσει» την άμυνα των Βορειοϊρλανδών. Τα «πάντσερ» διαθέτουν, αναμφίβολα, την ποιότητα και τους ποδοσφαιριστές για να πετύχουν το στόχο τους και να σημειώσουν αρκετά τέρματα. Η Βόρειος Ιρλανδία, από την πλευρά της, απέδειξε στο παιχνίδι με την Ουκρανία ότι μπορεί να γίνει επικίνδυνη για την αντίπαλη εστία, εφόσον δεν περιοριστεί αποκλειστικά στα αμυντικά της καθήκοντα. Επιλογή από τον αγώνα, επομένως, αποτελεί το Over 2.5 γκολ, σε απόδοση 2.10.

Βόρειος Ιρλανδία – Γερμανία: Το βίντεο με την ανάλυση και το προγνωστικό

Νίκη για την Τσεχία

Συνεχίζουμε με τον αγώνα Τσεχία – Τουρκία (22:00). Η Τσεχία επιζητά σήμερα μία νίκη, ταυτόχρονη ήττα της Κροατίας από την Ισπανία και κάλυψη της διαφοράς γκολ για να πάρει τη 2η θέση (αυτή τη στιγμή έχει χειρότερη διαφορά γκολ από τους Κροάτες, -1 έναντι +1). Με νίκη κλειδώνει σίγουρα την 3η θέση, που υπό προϋποθέσεις στέλνει στους «16». Για τους Τσέχους, λοιπόν, δεν υπάρχει απόψε άλλη επιλογή, αν θέλουν να συνεχίσουν στη διοργάνωση, πέρα από τους τρεις βαθμούς. Οι Τσέχοι ηττήθηκαν στην πρεμιέρα με 1-0 από την Ισπανία, όμως τους κρατά ζωντανούς ο βαθμός από το ισόπαλο 2-2 της 2ης αγωνιστικής απέναντι στους Κροατές, όπου κατάφεραν να «γυρίσουν» το εις βάρος τους 0-2 με τα γκολ των Σκόντα και Νέτσιντ. Ο κόουτς Βρμπα τόνισε στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου: «Θα προσπαθήσουμε να αποκτήσουμε τον έλεγχο του ματς. Οι περισσότεροι παίκτες μας διαθέτουν εμπειρία από μεγάλα παιχνίδια, οπότε δεν έχω καμία ανησυχία σχετικά με το επίπεδο ετοιμότητάς τους στον ψυχολογικό τομέα». Η Τουρκία, από την πλευρά της, δεν έχει καταφέρει να πετύχει ούτε γκολ στα δύο πρώτα της παιχνίδια στο Euro, γνωρίζοντας ισάριθμες ήττες από Κροατία και Ισπανία, με 1-0 και 3-0 αντίστοιχα. Απόψε, βέβαια, με νίκη εξασφαλίζει την 3η θέση και… περιμένει τα αποτελέσματα των αγώνων των υπόλοιπων ομίλων. Στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου ο Τερίμ ήταν ρεαλιστής, έστειλε όμως κι ένα σαφές μήνυμα: «Έχουμε ξεκάθαρη «κοιλιά» στην απόδοσή μας σε σχέση με τα 16-17 παιχνίδια που μας έφεραν ως εδώ. Ελπίζω ότι θα τα καταφέρουμε, αν και είναι προφανές ότι υπάρχουν προβλήματα. Μας χαρακτηρίζει, πάντως, το μοτό ότι… τίποτα δεν τελείωσε πριν πούμε εμείς ότι τελείωσε».

Προγνωστικό: Η Τουρκία απογοητεύει πλήρως στο τουρνουά, ενώ η Τσεχία προέρχεται από την ισοπαλία 2-2 απέναντι στην Κροατία, ένα αποτέλεσμα που πανηγυρίστηκε, όμως, σαν νίκη, καθώς γύρισε στο ματς από το 0-2. Πιο «δεμένη« ομάδα δείχνουν ότι διαθέτουν οι Τσέχοι μέχρι στιγμής, έχουν, παράλληλα, καλύτερη ψυχολογία και θα τους στηρίξουμε, πηγαίνοντας με τον Άσσο σε απόδοση 2.50.

Τσεχία – Τουρκία: Το βίντεο με την ανάλυση και το προγνωστικό

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αγώνων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Euro 2016 στοίχημα προγνωστικά
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ