Οι νέες τάσεις στην αντιγήρανση - iefimerida.gr

Οι νέες τάσεις στην αντιγήρανση

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η δερματολόγος Δρ Κωνσταντίνα Μάμαλη μιλά για την καινούργια, αναίμακτη μέθοδο που «νικά» τα σημάδια του χρόνου.

Χαλάρωση σε κοιλιά, στήθος, γλουτούς και πρόσωπο; Όλα τα παραπάνω προβλήματα μπορούν να διορθωθούν με το αναίμακτο λίφτινγκ με τα νήματα PDO.

Αν απορρίπτετε και φοβάστε την ιδέα του να υποβληθείτε σε χειρουργείο με την παραδοσιακή μέθοδο του facelift, τη λύση δίνουν τα νήματα PDO, τα οποία χαρίζουν αναίμακτο λίφτινγκ με εντυπωσιακά αποτελέσματα, χωρίς τον πόνο, τις τομές και την ταλαιπωρία ενός μεγάλου χειρουργείου. «Είναι μια από τις πιο πρωτοποριακές μεθόδους που προσφέρει άμεσα πολύ εντυπωσιακά αποτελέσματα. Χωρίς να αντικαθιστά το χειρουργικό λίφτινγκ, η νέα αυτή τεχνική μπορεί να καθυστερήσει την ανάγκη της χειρουργικής επέμβασης για πολλά χρόνια», σημειώνει η Δρ Κωνσταντίνα Μάμαλη Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος, Αν. Επιστημονική Διευθύντρια της κλινικής Cosmetic Derma Medicine.

Το λίφτινγκ με νήματα είναι ιδανικό για άντρες και γυναίκες που έχουν ήπια και μέτρια χαλάρωση και θέλουν να αποφύγουν τη χειρουργική επέμβαση. Η μέθοδος γίνεται σε πρόσωπο και σώμα και το αποτέλεσμα είναι απόλυτα φυσικό. Πιο συγκεκριμένα, στο σώμα μπορεί να γίνει σε περιοχές όπως το στήθος, η κοιλιά, τα μπράτσα, οι γλουτοί, οι μηροί και τα γόνατα. Τα νήματα PDO χρησιμοποιούνται εδώ και πολλά χρόνια στην ιατρική με μεγάλη ασφάλεια, είναι απορροφήσιμα, ενώ η διάρκεια του αποτελέσματος είναι περίπου στον 1,5 χρόνο.

Η Δρ Μάμαλη, περιγράφει τη διαδικασία: «Τα απορροφήσιμα νήματα PDO εισάγονται κάτω από το δέρμα στα σημεία που χρειάζονται σύσφιξη, με τέτοιο τρόπο έτσι ώστε να δημιουργηθεί ένα πλέγμα το οποίο θα ανασηκώσει το χαλαρωμένο δέρμα, χωρίς νυστέρι, τομές και ράμματα. Από την άλλη, τα νήματα προκαλούν κολλαγονογένεση. Αυτό συμβαίνει επειδή το πλέγμα που δημιουργείται κάτω από το δέρμα, οδηγεί στη παραγωγή νέου κολλαγόνου και ελαστίνης, τα οποία είναι υπεύθυνα για τη σφριγηλότητα της επιδερμίδας. Με τη μέθοδο αυτή λοιπόν, το δέρμα είναι λείο, σφριγηλό χωρίς χαλάρωση και έχει όψη νεανική και λαμπερή.

Τα νήματα έχουν μεγάλη ζήτηση και για έναν ακόμα λόγο: πρόκειται για μια διαδικασία ρουτίνας. Ο ενδιαφερόμενος έρχεται στο ιατρείο και αμέσως μετά την θεραπεία επιστρέφει στις υποχρεώσεις του. Ο χρόνος αποθεραπείας είναι μηδενικός. Επιπλέον τα νήματα PDO είναι ασφαλή και δεν προκαλούν επιπλοκές, καθώς είναι βιοαπορροφήσιμα και συμβατά με τον ανθρώπινο οργανισμό.

Info: Cosmetic Derma Medicine, τηλ.: (+30) 210 6980451, www.cosmeticdermamedicine.gr

Οι νέες τάσεις στην αντιγήρανση | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Cosmetic Derma Medicine Κωνσταντίνα Μάμαλη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ