Ανω-κάτω η εθνική Ισπανίας - Ζήτησε συγγνώμη ο Πέδρο - iefimerida.gr

Ανω-κάτω η εθνική Ισπανίας - Ζήτησε συγγνώμη ο Πέδρο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το κλίμα στην εθνική ομάδα της Ισπανίας μπορεί να ήταν εξαιρετικό μετά τις δύο συνεχόμενες νίκες και την εκπληκτική εμφάνιση απέναντι στην Τουρκία, όμως οι δηλώσεις του Πέδρο προκάλεσαν μια αναστάτωση άνευ προηγουμένου, έστω και αν ο ίδιος προσπάθησε να «μπαλώσει» όσα είπε.

Ο άσος της Τσέλσι με δηλώσεις του παραπονέθηκε για τον ελάχιστο χρόνο συμμετοχής στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα λέγοντας χαρακτηριστικά πως αν είναι να μην υπολογίζεται από τον Βιθέντε Ντελ Μπόσκε, θα ήταν καλύτερα να αποχωρήσει.

Οι αντιδράσεις στα social media από τους Ισπανούς αλλά και από τους εκπροσώπους του Τύπου ήταν άμεσες ενώ δεν ήταν λίγοι εκείνοι που έγραψαν πως με τις δηλώσεις του αυτές απογοητεύτηκαν ακόμη και οι συμπαίκτες του.

Ωστόσο, στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της αναμέτρησης με την Κροατία, ο Πέδρο βρέθηκε απέναντι από τους δημοσιογράφους και προσπάθησε να... μαζέψει τις δηλώσεις του τονίζοντας πως ουδέποτε θέλησε να προσβάλει τον προπονητή του ή τους συμπαίκτες του.

«Δεν καταλαβαίνω γιατί οι δηλώσεις μου πήραν τέτοιες διαστάσεις. Ασφαλώς και θέλω να είμαι μέλος της εθνικής ομάδας και είναι τιμή να βρίσκομαι εδώ. Αυτό που είπα είναι ότι όπως όλοι, έτσι κι εγώ θέλω να παίζω και να μου δίνεται η ευκαιρία να είμαι βασικός. Ζητώ συγγνώμη από τους συμπατριώτες μου αν αισθάνθηκαν προσβεβλημένοι με τον τρόπο που ερμηνεύτηκαν τα λεγόμενά μου για την εθνική ομάδα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Πέδρο, ο οποίος πριν από την αναστάτωση προοριζόταν για βασικός από τον Ντελ Μπόσκε, όμως τώρα παραμένει άγνωστο όπως αναφέρουν οι Ισπανοί αν θα βρεθεί στο αρχικό σχήμα κόντρα στους Κροάτες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Euro 2016 Πέδρο Ισπανία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ