Η Γεωργία Αποστόλου είχε καρκίνο -Τι αποκαλύπτει ιερέας - iefimerida.gr

Η Γεωργία Αποστόλου είχε καρκίνο -Τι αποκαλύπτει ιερέας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τη δική της, άνιση μάχη με τον καρκίνο έδωσε η ηθοποιός Γεωργία Αποστόλου, που έφυγε απροσδόκητα από τη ζωή στα 43 της χρόνια.

Την είδηση αυτή έκανε ευρέως γνωστή ο π. Σιλουανός, ο οποίος είναι εφημέριος του Αγίου Ανδρέα Πετραλώνων και τέλεσε την εξόδιο ακολουθία της άτυχης ηθοποιού που έφυγε από κοντά μας την εβδομάδα που μας πέρασε στο νεκροταφείο του Σχιστού.

Ο ιερέας μίλησε στην εφημερίδα Espresso όπου προέβη και στην αποκάλυψη της αιτίας θανάτου της ηθοποιού: «Ένα υπέροχο, γλυκό παιδί, που έφυγε χτυπημένο από καρκίνο. Σε κανέναν δεν το είχε πει. Κι εγώ το έμαθα λίγα 24ωρα μετά την κηδεία της από συγγενικό πρόσωπο. Πάλευε μόνη της και φρόντιζε μέχρι τελευταία στιγμή να μην το αποκαλύψει. Δεν ήθελε να στενοχωρήσει κανέναν».

Ακόμη, σύμφωνα με τον π.Σιλουανό, η Γεωργία Αποστόλου λίγες μόλις ημέρες πριν φύγει από τη ζωή πήγε στην εκκλησία υποβοηθούμενη προκειμένου να μεταλάβει: «Ήταν πολύ αδυνατισμένη και με δυσκολία μπορούσε να περπατήσει αλλά και να μιλήσει». Ο πατέρας Σιλουανός πρόσθεσε ότι η Γεωργία Αποστόλου ήθελε να τελεστεί η κηδεία της, σε πολύ στενό οικογενειακό κύκλο.

Στην φήμη που είχε κυκλοφορήσει το 2011 και ήθελε την την Γεωργία Αποστόλου να έχει εγκαταλείψει τα εγκόσμια ο π. Σιλουανός τόνισε κατηγορηματικά: «Το διαψεύδω. Ποτέ δεν έγινε αυτό, σας διαβεβαιώνω. Μόνο καλοσύνες έκανε η Γεωργία, που τις έκρυβε από όλους».

Στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου παραχώρησε συνέντευξη μιλώντας για την καλή του φίλη και ηθοποιό Γεωργία Αποστόλου, ο επίσης συνάδελφος της, Ανδρέας Κωνσταντινίδης:«Θα μου λείψει το γέλιο της, η παρουσία της πάρα πολύ. Ήταν ένας άνθρωπος που δεν θα ξεχαστεί εύκολα. ΄Ηταν μοναδική, ένα απρόβλεπτο πλάσμα. Μπορεί για ένα διάστημα να ήμασταν συνέχεια μαζί και μετά να εξαφανιζόταν χωρίς να δίνει σημεία ζωής. Μετά κατάλαβα ότι έτσι ήταν ο χαρακτήρας της, ότι ήταν ένα ανεξάρτητο πλάσμα. Ότι δεν ήθελε να δίνει λογαριασμό σε κανέναν. Ήταν έτσι. Οπότε συμβιβάστηκα με αυτό και όταν εξαφανιζόταν δεν έδινα σημασία. Περίμενα πότε η ίδια θα αποφάσιζε να μιλήσουμε και να ξαναβρεθούμε», είπε ο Ανδρέας Κωνσταντινίδης.

Οσον αφορά την απόφαση που είχε πάρει η αγαπημένη ηθοποιός να αφήσει την υποκριτή ο Ανδρέας Κωνσταντινίδης είπε: «Δεν είχε αγωνίες και ανησυχίες ιδιαίτερες. Είχε αποφασίσει έναν τελείως διαφορετικό τρόπο ζωής. ΄Ηταν ευτυχισμένη μέσα από αυτόν τον τρόπο ζωής».

Ενώ δεν μπόρεσε να μην μιλήσει και τις φήμες που είχαν παρουσιαστεί και την ήθελαν να εγκαταλείπει τα εγκόσμια: «Γελούσε! Και μάλιστα μου είχε πει μία απάντηση που είχε δώσει σε έναν δημοσιογράφο.

Την είχε πάρει τηλέφωνο και της είχε πει: «Είστε όντως καλόγρια και ζείτε σε μία σπηλιά;». Λέει ναι: «Είμαι καλόγρια ζω σε μία σπηλιά σε έναν στύλο για να πιάνει σήμα το κινητό», αποκάλυψε ο ηθοποιός, ενώ πρόσθεσε: «Την ενοχλούσε πολύ αυτό το κυνηγητό με τους δημοσιογράφους. Που την έψαχναν να τη βρουν για να της καταλογίσουν κάτι. Ότι είχε παχύνει, είχε γίνει πιο άσχημη, ότι είχε αλλάξει. Οι φωτογραφίες που συνέκριναν τη Γεωργία ήταν με αυτές πριν από 20 χρόνια. Είναι φυσικό να αλλάξει ο άνθρωπος. Την ενοχλούσε πολύ αυτό το πράγμα. Ήταν μία χαρά. Μία κούκλα. Πολύ ζωντανή και χαρούμενη!».

Επίσης, ο Ανδρέας Κωνσταντινίδης επισήμανε ότι η Γεωργία Αποστόλου δεν είχε πρόβλημα υποσιτισμού. «Το αντίθετο αληθεύει. Είχε αρχίσει να γίνεται λίγο υπέρβαρη. Της άρεσε το καλό φαγητό!», ενώ η τελευταία συνάντηση τους ήταν το Φλεβάρη: «Μέσα προς τέλη Φλεβάρη. Το τελευταίο διάστημα επικοινωνούσαμε με μηνύματα. Εισέπραξα ότι ήθελα να μείνει μόνη της και περίμενα να με ενημερώσει για το πότε θα ήθελε αν βρεθούμε!», είπε ο ηθοποιός.

Τέλος, τα δυσάρεστα νέα τα έμαθε από την Ισπανία: «Ήμουν στην Ισπανία και μία συνάδελφος μου είπε ότι η Γεωργία φημολογείται ότι έφυγε από τη ζωή. Την αναζήτησα στο τηλέφωνο της και το σήκωσε κάποιος από την οικογένεια και μου επιβεβαίωσε την είδηση. Η επιθυμία της οικογένειας ήταν να γίνει η κηδεία σε πολύ στενό οικογενειακό κύκλο», κατέληξε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Αποστόλου καρκίνος ιερέας
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ