Ετσι πρέπει να είναι το πρώτο ραντεβού -Ειδικός προτείνει κάτι εναλλακτικό - iefimerida.gr

Ετσι πρέπει να είναι το πρώτο ραντεβού -Ειδικός προτείνει κάτι εναλλακτικό

Φωτογραφία: H. Armstrong Roberts/ClassicStock/Getty Images
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πρώτο ραντεβού, δύο απλές λέξεις...μία πολύπλοκη έννοια. Έχουν ειπωθεί τόσα «μυστικά» για το πως να τον κερδίσεις σε μία νύχτα, που πρακτικά είναι αδύνατο να τα θυμηθείς και να τα ακολουθήσεις όλα.

Από το μικρό μαύρο μαύρο φόρεμα (που είναι το κατεξοχήν must ρούχο της πρώτης εμφάνισής), μέχρι την κλασική καθυστέρηση των 10 λεπτών και την απαγορευμένη συζήτηση περί πρώην... τα πράγματα είναι πιο απλά απ΄ όσο τα πλάθουμε στο μυαλό μας. Τουλάχιστον έτσι υποστηρίζουν οι ειδικοί.

Η ανθρωπολόγος Έλεν Φίσερ κατέρριψε έναν-έναν τους μύθους περί τέλειου ραντεβού, όπου στο άκουσμά του φανταζόμαστε ρομαντικό δείπνο, βόλτα στη θάλασσα και ψαγμένα, σκοτεινά μέρη, παρουσιάζοντας μας μία απλή (αλλά πιο αποδοτική) πρόταση.

«Βασικά παράλειψε το δείπνο. Πες ναι σε ένα ποτό, ίσως και δύο».

Έτσι μετά από λίγη ώρα θα είσαι πιο ομιλητική, κοινωνική, χωρίς άγχος και θα δείξεις ποια πραγματικά είσαι» ανέφερε η Φίσερ στη Washington Post.

Η ειδικός θεωρεί πως ο συνδυασμός των κοκτέιλ με την συζήτηση, όπου ο ένας γνωρίζεται τον άλλον, είναι η ιδανική λύση για σένα που δεν θέλεις να ξοδέψεις πολλά λεφτά ή χρόνο, έχοντας, όμως, περισσότερες πιθανότητες να περάσεις καλά.

Ακόμη, το συγκεκριμένο ραντεβού είναι κατασκευασμένο έτσι, ώστε να βγάλεις αρκετά συμπεράσματα για εκείνον. Από το πόσο θα πιει, το πως θα συμπεριφερθεί στο προσωπικό και πως θα σου μιλάει, όταν χαλαρώσει μετά το πρώτο γύρο (βέβαια αυτό ισχύει και για σένα).

Τέλος, η Φίσερ θεωρεί πως το «ραντεβού των κοκτέιλ», σε βγάζει και από την παγίδα του να μείνεις εγκλωβισμένη σε ένα ραντεβού που δεν σ΄αρέσει, καθώς μετά τον πρώτο γύρο μπορείς να γίνεις... καπνός.

«Απλά μην διστάσετε να βγαίνετε ραντεβού. Είτε μερικά είναι κακά, είτε όχι, έτσι θα νιώσετε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και θα καταλάβετε τι τύπος άνδρας σας αρέσει. Ίσα ίσα που το να επενδύσεις σε ένα ποτό ή δύο, ποτέ δεν ξέρεις που μπορεί να σε οδηγήσει και αυτό είναι κάτι το μαγικό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ραντεβού ειδικός ποτό γυναίκα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ