Εκλαιγε σαν μικρό παιδί ο Λεμπρόν - Πρώτος τίτλος από το 1970 [βίντεο] - iefimerida.gr

Εκλαιγε σαν μικρό παιδί ο Λεμπρόν - Πρώτος τίτλος από το 1970 [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα συναισθήματα που δημιουργεί ο αθλητισμός είναι μοναδικά. Το ίδιο και οι στιγμές.

Ο Λεμπρόν Τζέιμς επέστρεψε στο Κλίβελαντ μετά από πέντε χρόνια απουσίας με στόχο να οδηγήσει τους Καβαλίερς στον πρώτο τίτλο της ιστορίας τους (ιδρύθηκαν το 1970), τα κατάφερε και στο τέλος λύγισε πέφτοντας με δάκρυα στο παρκέ.

Τη μέρα που επέστρεψε είχε δώσει την υπόσχεση πως θα οδηγήσει την ομάδα στην κατάκτηση του τίτλου. Τελικά τα κατάφερε δύο χρόνια μετά. Ο Λεμπρόν Τζέιμς στέφθηκε πρωταθλητής ΝΒΑ με τους Καβαλίερς οδηγώντας την ομάδα στο δαχτυλίδι με τρεις συνεχόμενες νίκες βοηθώντας τα μέγιστα στην ανατροπή του 3-1.

Το φινάλε του αγώνα τον βρήκε να κλαίει σαν μικρό παιδί στο παρκέ ενώ δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά του, ούτε όταν μίλησε στην κάμερα του ESPN.

«ράτησα την υπόσχεσή μου. Ποτέ δεν έκρυψα ότι υπήρχε πίεση, αλλά δεν έκανα πίσω. Ανυπομονώ να επιστρέψω σπίτι μου και στον κόσμο του Κλίβελαντ. Έχουμε ακούσει πολλά τα τελευταία χρόνια, αλλά πίστευα ακόμη και στο 3-1 ότι μπορούσαμε να το κάνουμε. Και τα καταφέραμε. Προσωπικά αποδίδω καλύτερα όταν είμαι υπό πίεση και με αμφισβητούν. Είμαι σπίτι μου», δήλωσε βουρκωμένος ο «Βασιλιάς» αμέσως μετά το τέλος του τελικού.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ nba. λεμπρον τζειμς Καβαλίερς τίτλος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ