Ακόμη πανηγυρίζουν οι Αλβανοί - «Κάηκαν» τα Τίρανα [βίντεο] - iefimerida.gr

Ακόμη πανηγυρίζουν οι Αλβανοί - «Κάηκαν» τα Τίρανα [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την κορυφαία ποδοσφαιρική στιγμή της ιστορίας τους ζουν οι Αλβανοί φίλαθλοι μετά τη νίκη της εθνικής ομάδας της χώρας τους επί της Ρουμανίας στην τελική φάση του EURO 2016 στα γήπεδα της Γαλλίας.

Το πρώτο γκολ έφερε και την πρώτη νίκη. Η Αλβανία, η οποία για πρώτη φορά στην ιστορία της βρέθηκε σε τελική φάση μεγάλης διοργάνωσης, κατάφερε να νικήσει τη Ρουμανία, τερματίζοντας στην 3η θέση του 1ου ομίλου και πλέον περιμένει τα αποτελέσματα των άλλων ομίλων για να διαπιστώσει αν μπορεί να προκριθεί ως μία από τις καλύτερες τρίτες ομάδες των γκρουπ.

Στα Τίρανα είχαν στηθεί γιγαντοοθόνες με τον κόσμο να πανηγυρίζει έξαλλα το γκολ του Σεντίκου ενώ το σφύριγμα της λήξης βρήκε τους Αλβανούς να πανηγυρίζουν στους δρόμους της πόλης εως τις πρώτες πρωινές ώρες.

Πλέον, η Αλβανία θα χρειαστεί να περιμένει έως το βράδυ της Τετάρτης προκειμένου να δει αν είναι μέσα στις τέσσερις καλύτερες ομάδες, οι οποίες θα πάρουν το εισιτήριο για τα νοκ-άουτ μέσω της τρίτης θέσης.

Πηγή: Report TV

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Euro 2016 Αλβανία νικη Τίρανα πρόκριση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ