Νέος «πόλεμος» -Μαξίμου: Ξεκινήσατε τα παραπολιτικά -ΝΔ: Ποιος ξεχνά την άθλια μεθόδευσή σας στην πρώτη συνάντηση των αρχηγών; - iefimerida.gr

Νέος «πόλεμος» -Μαξίμου: Ξεκινήσατε τα παραπολιτικά -ΝΔ: Ποιος ξεχνά την άθλια μεθόδευσή σας στην πρώτη συνάντηση των αρχηγών;

Φωτογραφία: Sooc
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Νέος πόλεμος Μαξίμου-ΝΔ ξέσπασε με την ανακοίνωση της συνάντησης του πρωθυπουργού με τον Αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης την Πέμπτη προκειμένου να συζητήσουν για τις αλλαγές στον εκλογικό νόμο και τη συνταγματική αναθεώρηση.

Κύκλοι του Μαξίμου ανέφεραν ότι οι επίσημες ανακοινώσεις για τις συναντήσεις που θα έχει ο πρωθυπουργός με τους πολιτικούς αρχηγούς θα γίνουν αύριο, εξαπολύοντας, ταυτόχρονα, βέλη κατά της ΝΔ. «Οι επίσημες ανακοινώσεις θα γίνουν αύριο, όπως συμφωνήθηκε στις σχετικές επαφές – ασχέτως αν κάποιοι, φορτωμένοι με άγχος, ξεκίνησαν τα παραπολιτικά από σήμερα. Κατανοούμε την πίεση, το αδιέξοδο και τους φόβους «κύκλων» της ΝΔ», σημειώνουν ενώ σχολιάζουν και τα όσα είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε συνέντευξή την Τετάρτη, ότι δηλαδή «Ο κ. Τσίπρας θα χάσει τις εκλογές με τον ίδιο νόμο που τις κέρδισε».

«Οι ''κύκλοι'' της αξιωματικής αντιπολίτευσης διοχετεύουν, ανωνύμως, στα ΜΜΕ διάφορες ηρωικές εκφράσεις από γουέστερν σπαγγέτι ("Ο κ. Τσίπρας θα χάσει με τον ίδιο εκλογικό νόμο που κέρδισε δυο φορές"..). Τους απαντούμε: επειδή, όπως φαίνεται, θα περάσουν πολλές αναμετρήσεις μέχρι ο κ. Μητσοτάκης να κερδίσει εκλογές, μήπως, στο μεταξύ, να σκεφτούμε με κριτήριο, τι είναι ωφέλιμο για τον τόπο και ποιες αλλαγές είναι ώριμες για το πολιτικό σύστημα;», αναφέρουν κύκλοι του Μεγάρου Μαξίμου.

ΝΔ: Ποιος ξεχνάει την άθλια μεθόδευσή σας στην πρώτη συνάντηση;

Η αντίδραση της ΝΔ δεν άργησε να έρθει, μέσω tweets του Διευθυντή του Γραφείου Τύπου της ΝΔ, Μακάριου Λαζαρίδη. «Περί διαρροών (Μαξίμου ενταύθα): Ποιος ξεχνάει την άθλια μεθόδευσή σας στην πρώτη συνάντηση των δυο αρχηγών; Τότε που μόλις ξεκίνησε η συνάντηση @atsipras & @kmitsotakis δώσατε διαρροή τι λέει ο @PrimeministerGR στον πρόεδρο της @neademokratia!», έγραψε χαρακτηριστικά ο κ. Λαζαρίδης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ