Πρόεδρος Διοικητικών Δικαστών: Δεν είναι κριτική οι ύβρεις και οι συκοφαντίες - iefimerida.gr

Πρόεδρος Διοικητικών Δικαστών: Δεν είναι κριτική οι ύβρεις και οι συκοφαντίες

(EUROKINISSI/ ΒΑΪΟΣ ΧΑΣΙΑΛΗΣ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο «θόρυβος» που προκάλεσαν οι δηλώσεις του Παύλου Πολάκη δεν έχει κοπάσει ακόμη, με την πρόεδρο της Ενωσης Διοικητικών Δικαστών να τον κατηγορεί για έλλειψη σεβασμού για τους δικαστές.

«Δεν είναι κριτική οι ύβρεις και οι συκοφαντίες», τόνισε η Ειρήνη Γιανναδάκη, μιλώντας στο Mega για τα λεγόμενα του αναπληρωτή υπουργού Υγείας. «Θα έπρεπε να γνωρίζει ότι η εμπιστοσύνη στους δικαστές σε περίοδο κρίσης αποτελεί όχημα και για την ανάπτυξη», πρόσθεσε.

Ετσι όπως διατυπώθηκαν οι απόψεις του κ. Πολάκη, δοκιμάζουν την εμπιστοσύνη των πολιτών για τη Δικαιοσύνη, τόνισε ακόμη η κ. Γιανναδάκη. «Οι δηλώσεις του δημιουργούν μια εικόνα ότι όλοι είναι διαβλητοί και μόνο αυτός έχει το αλάθητο», σχολίασε ακόμη, επισημαίνοντας ότι αν υπάρχουν τέτοια φαινόμενα- όπως αυτά που επικαλέστηκε ο αναπληρωτής υπουργός- στη Δικαιοσύνη θα πρέπει να εξαλειφθούν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ειρήνη Γιανναδάκη Παύλος Πολάκης
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ