Πορτογαλία-Αυστρία 0-0: Με χαμένο πέναλτι του Ρονάλντο [βίντεο] - iefimerida.gr

Πορτογαλία-Αυστρία 0-0: Με χαμένο πέναλτι του Ρονάλντο [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Πορτογαλία ήταν καταιγιστική απέναντι στην Αυστρία όμως σε ένα ακόμη παιχνίδι στο EURO στα γήπεδα της Γαλλίας έφυγε από το γήπεδο ισόπαλη.

Το 0-0 ήταν το τελικό αποτέλεσμα στην αναμέτρηση της Πορτογαλίας με την Αυστρία για την 2η αγωνιστική του 6ου ομίλου του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος και τα πάντα είναι παραμένουν ανοιχτά για την πρόκριση.

Η Πορτογαλία πίεσε ασφυκτικά από το πρώτο λεπτό όμως είχε την ατυχία να πέσει πάνω σε έναν εκπληκτικό τερματοφύλακα. Ο Αλμερ αρνήθηκε το γκολ στους παίκτες του Φερνάντο Σάντος σε τέσσερις περιπτώσεις στο πρώτο ημίχρονο ενώ ο Κριστιάνο Ρονάλντο είδε και μια προσπάθειά του να φεύγει ελάχιστα άουτ.

Στο 2ο μέρος, οι Πορτογάλοι πίεσαν ακόμη περισσότερο και είναι χαρακτηριστικό ότι ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με 23 τελικές προσπάθειες.

Η μεγαλύτερη ευκαιρία χάθηκε στο 83' όταν ο Ρονάλντο κέρδισε καθαρό πέναλτι όμως δεν κατάφερε να βρει δίχτυα, στέλνοντας την μπάλα στο κάθετο δοκάρι. Αυτό μάλιστα ήταν το 4ο χαμένο πέναλτι του Πορτογάλου στις 5 τελευταίες εκτελέσεις που έχει αναλάβει.

Δύο λεπτά μετά βρήκε δίχτυα με ωραία κεφαλιά όμως στο ξεκίνημα της φάσης ήταν σε θέση οφσάιντ και έτσι το ματς ολοκληρώθηκε χωρίς γκολ.

Βαθμολογία
Ουγγαρία 4
Ισλανδία 2
Πορτογαλία 2
Αυστρία 1

Τελευταία αγωνιστική
Πορτογαλία-Ουγγαρία
Αυστρία-Ισλανδία

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ