Ουγγαρία για πρωτιά - Ισοπαλία 1-1 με την Ισλανδία στο φινάλε [βίντεο] - iefimerida.gr

Ουγγαρία για πρωτιά - Ισοπαλία 1-1 με την Ισλανδία στο φινάλε [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Ισλανδία έγραψε ιστορία. Μετά την ισοπαλία με την Πορτογαλία στην πρεμιέρα, επικράτησε της Ουγγαρίας με σκορ 1-0 στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής και πανηγύρισε την πρώτη επικράτηση της ιστορίας σε τελική φάση Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Η Ισλανδία παρατάχθηκε με την ίδια 11άδα που μπλόκαρε την Πορτογαλία ενώ η Ουγγαρία είχε τρεις αλλαγές στο αρχικό σχήμα συγκριτικά με την ομάδα που επικράτησε της Αυστρίας στην πρεμιέρα.

Το παιχνίδι ήταν νευρικό όμως πέντε λεπτά πριν τη λήξη του πρώτου μέρους, οι Ισλανδοί πήραν το προβάδισμα. Ο Κάνταρ μάρκαρε τον Γκούναρσον και ο Καράσεφ έδειξε το σημείο του πέναλτι, με τον Γκίλφι Σίγκουρντσον να μην αστοχεί από τα 11 βήματα.

Το 1-0 των Ισλανδών άλλαξε την εικόνα του ματς στο 2ο ημίχρονο. Οι Ούγγροι πήραν τα ηνία του αγώνα, οι Ισλανδοί πέρασαν σε θέση άμυνας και κάπως έτσι κυλούσε όλο το 2ο 45λεπτο. Τα μακρινά σουτ των παικτών του Στορκ δεν δημιουργούσαν κινδύνους όμως στο 88ο λεπτό, η Ουγγαρία βρήκε δίχτυα. Σε ωραία προσπάθεια και σέντρα του Νίκολιτς από τα δεξιά, ο Σίβαρσον προ του Μπόντε θέλησε να κόψει την πορεία της μπάλας αλλά την έστειλα στα δίχτυα της ομάδς του, διαμορφώνοντας το τελικό 1-1.

Στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων πάντως η Ισλανδία έχασε μεγάλη ευκαιρία να πάρει τη νίκη, όταν στο σουτ του Γκούντγιονσεν, η μπάλα κόντραρε, άλλαξε πορεία και πέρασε δίπλα από το δοκάρι του Κίραλι.

Πλέον η Ουγγαρία έφτασε τους 4 βαθμούς και αντιμετωπίζει την Πορτογαλία την 3η αγωνιστική ενώ η Ισλανδία έφτασε τους δύο και θα κοντραριστεί με την Αυστρία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Euro 2016 Ισλανδία Ουγγαρία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ