Οι «κολλητοί» Κέιτ Μίντλεντον και Πρίγκιπας Χάρι: Βραδιές Game of Thrones και ρομαντικές συμβουλές [εικόνες] - iefimerida.gr

Οι «κολλητοί» Κέιτ Μίντλεντον και Πρίγκιπας Χάρι: Βραδιές Game of Thrones και ρομαντικές συμβουλές [εικόνες]

Daily Mail
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στα 90ά γενέθλια της βασίλισσας Ελισάβετ, ο φωτογραφικός φακός τους έπιασε να ψιθυρίζουν ο ένας στο αυτί του άλλου, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε και τα γέλια τους σε εκδήλωση που ήταν παρούσα σύσσωμη η βρετανική βασιλική οικογένεια.

Ο λόγος για την Κέιτ Μίντλεντον και τον πρίγκιπα Χάρι, που φαίνεται να έχουν μια πάρα πολύ καλή σχέση.

Από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, σε γάμους, μέχρι την τελετή Trooping the Colour, Κέιτ και Χάρι βρίσκονταν ο ένας στο πλάι του άλλου.

Οι «κολλητοί» Κέιτ Μίντλεντον και Πρίγκιπας Χάρι: Βραδιές Game of Thrones και ρομαντικές συμβουλές [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Οπως σημειώνει η Daily Mail, ο πρίγκιπας Χάρι είναι φυσικά ο αστείος της οικογένειας, εκείνος που δίνει χιουμοριστικό τόνο στα παραλειπόμενα ορισμένων δημόσιων εκδηλώσεων. Η Κέιτ, από την πλευρά της, είναι ευγενική και ανταποκρίνεται με την ψυχή της, μην αγνοώντας τις προσπάθειες κάποιου, που προσπαθεί να την κάνει να γελάσει. Ανεξάρτητα από αυτά, οι δυο τους δείχνουν να είναι κοντά, κάτι που είναι εμφανές.

Αν και διάφοροι σχολιαστές κουτσομπολίστικων εκπομπών έχουν υποστηρίξει πως υπάρχει διάχυτο φλερτ μεταξύ τους, πηγή ισχυρίζεται πως δεν κάτι τέτοιο δεν ισχύει, «παρόλο που ο Χάρι έχει την ικανότητα να κάνει τις γυναίκες, συμπεριλαμβανόμενης της Κέιτ, να αισθάνονται καλά για τον εαυτό τους, σχολιάζοντας για παράδειγμα αυτό που φοράει».

«Αλλά, όπως είπε κάποτε ο Χάρι, η Κέιτ είναι σαν τη μεγάλη αδελφή που δεν είχε ποτέ», προσθέτει.

Ανάμεσα τους υπάρχει μια γνήσια φιλία, που ξεκίνησε με προβολές του Game of Thrones και όμορφα δείπνα. Λίγο τα μαθήματα μαγειρικής και οι συμβουλές ρομαντικό περιεχομένου, έκαναν την Κέιτ βασικό πρόσωπο στη ζωή του Χάρι.

«Η δούκισσα έχει διαφορετική σχέση με τον Χάρι απ' ότι με τον Ουίλιαμ. Ο μικρότερος πρίγκιπας είναι ανέμελος, είναι ελεύθερος χωρίς υποχρεώσεις και αγαπά τα πειράγματα. Βρίσκει τα πράγματα αστεία και τα λέει και έτσι», αναφέρει πηγή από το παλάτι.

«Ο Ουίλιαμ, εν μέρει λόγω της θέσης του και του χαρακτήρα του, παίζει με ασφάλεια, όπως ο πατέρας του, ενώ ο Χάρι είναι ελεύθερος και εύκολος», συμπληρώνει και τονίζει:

«Η Κέιτ, επίσης, λατρεύει τον τρόπο που ο Χάρι παίζει με τα παιδιά της. Είναι πολύ καλός μαζί τους, ένα μεγάλο παιδί και ένας ''ανόητος'' θείος».

Ο Χάρι θέλει ο ανιψιός του Τζορτζ να είναι όσο πιο περιπετειώδης μπορεί, γι αυτό και παίζει μαζί του ποδόσφαιρο στους κήπους και περπατά μαζί του παρέα με τον σκύλο τους Λούπο.

Οι «κολλητοί» Κέιτ Μίντλεντον και Πρίγκιπας Χάρι: Βραδιές Game of Thrones και ρομαντικές συμβουλές [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Οσον αφορά τώρα τα κορίτσια του Χάρι, η Κέιτ είναι διακριτική, λέγοντας ωστόσο, τη γνώμη της.

«Οπως και η βασίλισσα δεν θα εκφέρει την άποψή της, αλλά θα κάνει ερωτήσεις», δηλώνει άνθρωπος που γνωρίζει τι γίνεται στο παλάτι, λέγοντας πως η Κέιτ ξέρει πολύ καλά τι σημαίνει ο γάμος στη βασιλική οικογένεια.

«Τόσο η Καμίλα, όσο και η Κέιτ ψάχνουν να βρουν ιδανικές νύφες για τον Χάρι», λέει μια άλλη πηγή.

«Η διακριτικότητα, βέβαια, είναι το κλειδί. Οι υποψήφιες πρέπει να είναι αθλητικές, να αγαπούν τα ζώα, να έχουν αντοχή, λογική, μόρφωση, να μην έχουν έξαλλες στιγμές στο παρελθόν τους, να αγαπούν την διασκέδαση, να μην έχουν πρόβλημα με τα ταξίδι και να μην έχουν προβλήματα υγείας. Ολα αυτά σε μία γυναίκα!».

Η σχέση, λοιπόν, της Κέιτ και του πρίγκιπα Χάρι αγγίζει πολλά επίπεδα, με τους δυο τους να φαίνεται πως έχουν ένα πολύ ισχυρό δεσμό μέσα στο παλάτι.

Οι «κολλητοί» Κέιτ Μίντλεντον και Πρίγκιπας Χάρι: Βραδιές Game of Thrones και ρομαντικές συμβουλές [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Οι «κολλητοί» Κέιτ Μίντλεντον και Πρίγκιπας Χάρι: Βραδιές Game of Thrones και ρομαντικές συμβουλές [εικόνες] | iefimerida.gr 3

Φωτογραφίες: Instagram @kensingtonroyal

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Πρίγκιπας Χάρι Κέιτ Μίντλεντον σχέση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ