Ο Τούρκος φίλαθλος για το... χουνέρι που του έστησε η γυναίκα του: Την αγαπώ και τη σέβομαι - iefimerida.gr

Ο Τούρκος φίλαθλος για το... χουνέρι που του έστησε η γυναίκα του: Την αγαπώ και τη σέβομαι

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί να πήρε τα 15 λεπτά δημοσιότητας που του ανήκουν, σύμφωνα με την ρήση του Αντι Γουόρχολ, με άσχημο τρόπο, αλλά κακία δεν κρατά.

Ο παθιασμένος Τούρκος φίλαθλος Izzet Salti από την Κωνσταντινούπολη, έγινε γνωστός σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης, όταν η γυναίκα του ανέβασε στο youtube τη φάρσα που του έστησε: Ο άντρας της κάθισε στον καναπέ να παρακολουθήσει εναγωνίως τον αγώνα Τουρκία-Κροατία για το Euro 2016. Η ίδια κλείστηκε στο μπάνιο και μέσω μιας εφαρμογής στο κινητό της, άλλαζε κανάλι σε κάθε κρίσιμη φάση, όταν βρίσκονταν στην επίθεση η Τουρκία.

Ο φίλαθλος χτύπησε «κόκκινα» και εκνευρίστηκε τόσο πολύ που έσπασε τηλεόραση και λαπτοπ.

Ο Τούρκος φίλαθλος για το... χουνέρι που του έστησε η γυναίκα του: Την αγαπώ και τη σέβομαι  | iefimerida.gr 0

Η αντίδρασή του ήταν τόσο βίαιη που έσπευσαν δεκάδες χρήστες του διαδικτύου να τον ρωτήσουν αν η σύζυγός του, του αποκάλυψε την φάρσα αλλά και αν είναι... ζωντανή.

Ο Izzet Salti έσπευσε με μια ανάρτησή του να δώσει μαθήματα αγάπης:

«Με ρωτούν, είναι η Seda ζωντανή; Μπορεί στο βίντεο να φαίνομαι φανατικός, αλλά αγαπάω και σέβομαι τη γυναίκα μου, ακόμη και αν το βίντεο το παρακολούθησε όλη η Τουρκία και ολόκληρος ο κόσμος στη συνέχεια», έγραψε σε γνωστό ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης ο Izzet.

Ο Τούρκος φίλαθλος για το... χουνέρι που του έστησε η γυναίκα του: Την αγαπώ και τη σέβομαι  | iefimerida.gr 1

Φαίνεται μάλιστα να απολαμβάνει την παγκόσμια δημοσιότητα που πήρε, ποστάροντας στο προφίλ του στο Facebook το σχετικό βίντεο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τούρκος φίλαθλος φάρσα ματς Euro 2016
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ