Ολες είναι ξανθιές -Πώς να το κάνεις χωρίς να καταστραφείς [εικόνες] - iefimerida.gr

Ολες είναι ξανθιές -Πώς να το κάνεις χωρίς να καταστραφείς [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Κρίστεν Στιούαρτ, η Τέιλορ Σουίφτ, η Μισέλ Γουίλιαμς, όλες οι μεγάλες σταρ της εποχής έγιναν ξανθιές.

Μάλιστα, η πιο καλοπληρωμένη τραγουδίστρια των καιρών, η Τέιλορ Σουίφτ, εμφανίστηκε πρόσφατα στο εξώφυλλο της Vogue με ξανθό πλατινέ.

Ολες είναι ξανθιές -Πώς να το κάνεις χωρίς να καταστραφείς [εικόνες] | iefimerida.gr 0


Χιλιάδες γυναίκες σε όλο τον πλανήτη ακολουθούν το πρότυπό τους και γίνονται ξανθές, πολύ ξανθές. Εγκαταλείπουν το χρυσό ξανθό και φτάνουν όλο και περισσότερο στο πλατινέ.
Ωστόσο οι ειδικοί προειδοποιούν ότι οι σταρ που το τολμούν έχουν συνήθως ένα στρατό επαγγελματιών που βρίσκονται στο πλευρό τους και προσέχουν τα μαλλιά τους. Είναι επομένως απαραίτητο πριν κάποιος τολμήσει το λευκό ξανθό ή το πλατινέ να καταφύγει σε έναν καλό κομμωτή. Μια μελαχρινή γυναίκα που θέλει να γίνει ξανθιά χρειάζεται 2 έως 4 βαφές, επί πολλές ώρες. Οσες γυναίκες έχουν λευκή ρίζα ή λευκά μαλλιά μπορούν άνετα να δοκιμάσουν το ανοιχτό ξανθό, χωρίς φόβο.

Ολες είναι ξανθιές -Πώς να το κάνεις χωρίς να καταστραφείς [εικόνες] | iefimerida.gr 1


Οι ειδικοί συμβουλεύουν, επίσης, στις γυναίκες που λατρεύουν το πλατινέ ξανθό να προτιμήσουν τα κοντά μαλλιά ή μεσαίου μεγέθους και όχι τα μακριά που θα δείχνουν γρήγορα με κατεστραμμένες άκρες.
Αλλά και μερικά ερωτήματα, πριν σκύψει κάποιος στη λεκάνη του κομμωτηρίου, είναι χρήσιμα πριν το ξανθό. «Αν έχω λευκό δέρμα, πώς θα είμαι με τα πλατινέ μαλλιά, πρέπει να βάφομαι περισσότερο;» ή ακόμη «Εχω σκούρα φρύδια, θα ταιριάζουν με τα μαλλιά, πώς θα μοιάζω;». Επίσης «πώς θα χειριστώ τη ρίζα, θέλω να βάφω τα μαλλιά μου συνέχεια, θα αφήσω μαύρη ρίζα;». Οταν κάποια γυναίκα έχει απαντήσει σε αυτά τα ερωτήματα, τότε είναι έτοιμη να βάψει τα μαλλιά της ξανθά πλατινέ.
Οι ειδικοί συμβουλεύουν επίσης να καλύψουμε τη ρίζα με έλαια το προηγούμενο βράδυ για να θραφεί σε βάθος το τριχωτό της κεφαλής. Στη συνέχεια, ο κομμωτής θα συμβουλέψει αν η βαφή θα τοποθετηθεί 1,2 ή 3 φορές, ανάλογα με το χρώμα της βάσης και τον χρόνο που διαθέτει το κάθε άτομο ξεχωριστά.

Ολες είναι ξανθιές -Πώς να το κάνεις χωρίς να καταστραφείς [εικόνες] | iefimerida.gr 2


Σημαντικός παράγοντας για σωστά ξανθά μαλλιά είναι η περιποίηση στο σπίτι. Τα ξανθά μαλλιά έχουν τάση να ξηραίνουν και να αδυνατίζουν και απαιτείται θρεπτική μάσκα μετά από κάθε σαμπουάν. Καλύτερη είναι η χρήση ήπιων σαμπουάν και ειδικών για βαμμένα ξανθά μαλλιά. Επιπλέον, χρειάζεται καθημερινά ένα ενυδατικό serum για τις άκρες, ενώ είναι επείγον να περιοριστεί η χρήση λακ που περιέχει οινόπνευμα.
Μην στεγνώνετε τα μαλλιά με το κεφάλι προς τα κάτω γιατί ανοίγουν οι πόροι. Καλύτερα είναι ένα απλό brushing ή ένα απλό σεσουάρ που θα επιτρέψει στα μαλλιά να ισιώσουν και να ανακτήσουν την γυαλάδα τους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ξανθές σταρ ειδικοί
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ