Σέξι στα 50 -Κάν' το όπως η Γιασμίν Λεμπόν [εικόνες] - iefimerida.gr

Σέξι στα 50 -Κάν' το όπως η Γιασμίν Λεμπόν [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

H Γιασμίν Λεμπόν υπήρξε top model στη δεκαετία του 1980 αλλά δεν έχασε τίποτα από τη λάμψη της. Αυτή η γυναίκα είναι σήμερα 52 ετών αλλά την προτίμησε ο Giorgio Armani και την έκανε ηγερία για τη νέα του συλλογή New Normal.

Η Γιασμίν Λεμπόν έγινε σταρ από τη μια μέρα στην άλλη και έφτασε να είναι ένα τα πιο καλοπληρωμένα μοντέλα της εποχής της. Παντρεύτηκε τον τραγουδιστή των Duran Duran, έκανε τρία παιδιά αλλά παραμένει σέξι και ελκυστική. Πώς το κάνει;

Σέξι στα 50 -Κάν' το όπως η Γιασμίν Λεμπόν [εικόνες] | iefimerida.gr 0


Η Λεμπόν γεννήθηκε στην Οξφόρδη από πατέρα Ιρανό και μητέρα αγγλίδα. Δεν ήταν προορισμένη να μπει στον λαμπερό κόσμο της μόδας και να φοράει χλιδάτα ρούχα. Η μητέρα της ήταν νοσοκόμα σε ένα θέατρο και όταν γυρνούσε το βράδυ στο σπίτι διηγιόταν στις δύο κόρες της τόσο τρομακτικές λεπτομέρειες που ακόμη και ο πατέρας τους τρόμαζε. Ο πατέρας ήταν φωτογράφος και η Γιασμίν αγάπησε αυτό το επάγγελμα.

Σέξι στα 50 -Κάν' το όπως η Γιασμίν Λεμπόν [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Η Γιασμίν Λεμπόν και η κόρη της Αμπερ. Η 52χρονη ντύνεται πάντα με ρούχα της ηλικίας της και συνδιάζει το μοντέρνο με το vintage και το ανέμελο ροκ.

Σέξι στα 50 -Κάν' το όπως η Γιασμίν Λεμπόν [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Σέξι στα 50 -Κάν' το όπως η Γιασμίν Λεμπόν [εικόνες] | iefimerida.gr 3

Η Γιασμίν με τον σύζυγό της, πρώην τραγουδιστή των Duran Duran και την κόρη της Αμπερ, στη Ρώμη.

Σέξι στα 50 -Κάν' το όπως η Γιασμίν Λεμπόν [εικόνες] | iefimerida.gr 4


Οταν ήταν έφηβη η Γιασμίν Λεμπόν δεν τραβούσε τα αγόρια. «Ημουν πιο γρήγορη από τα αγόρια στο τρέξιμο και πιο δυνατή. Μου άρεσε κάπως η λογοτεχνία, δεν μου άρεσαν καθόλου τα μαθηματικά» λέει η ίδια.
«Ημουν φρικτή σε νεαρή ηλικία. Εμοιαζα με αλητάκο, με τον διάβολο τον ίδιο. Ακόμη και σήμερα όταν μπαίνω για φωτογράφιση νιώθω ότι οι άνθρωποι διερωτώνται «Θεέ μου, τι θα κάνω τώρα μ'αυτό;». Αλλά από τη στιγμή που περνάω στο μακιγιάζ και φοράω τα ρούχα, μεταμορφώνομαι, γίνομαι μοντέλο», δηλώνει.

Σέξι στα 50 -Κάν' το όπως η Γιασμίν Λεμπόν [εικόνες] | iefimerida.gr 5
Σέξι στα 50 -Κάν' το όπως η Γιασμίν Λεμπόν [εικόνες] | iefimerida.gr 6
Σέξι στα 50 -Κάν' το όπως η Γιασμίν Λεμπόν [εικόνες] | iefimerida.gr 7


Ανακάλυψαν την Γιασμίν Λεμπόν όταν ήταν ακόμη στο λύκειο και άρχισε αμέσως την πασαρέλα, δίνοντας στιλ στις φίρμες Dior, Versace και Chanel. Φωτογραφήθηκε όσο καμμιά σαν άγριο σεξουαλικό θηρίο στα εξώφυλλα των Vogue, Elle και Harper’s Bazaar.
Ηταν 21 ετών όταν έπεσε κατά τύχη πάνω στον τραγουδιστή Σιμόν Λεμπόν. «Ηταν ο πρώτος άντρας μου. Αυτό που με τράβηξε ήταν ότι χωρίς να είνα μάτσο, δεν τον νοιάζει η γνώμη των άλλων. Δεν μπορούσα να ζω με άντρες που δεν είναι σίγουροι για τον εαυτό τους, ο πατέρας μου μας έμαθε να είμαστε δυνατές και να έχουμε αυτοπεποίθηση».
Το ζευγάρι είναι ακόμη μαζί, μετά από 30 χρόνια γάμου και τρεις κόρες. Ζουν σε ένα μικρό πύργο, δίπλα στον Τάμεση μαζί με τα παιδιά τους, τους συντρόφους των παιδιών τους, τους φίλους, τις γάτες και τα σκυλιά. Η μεγάλη της κόρη Αμπερ Λεμπόν είναι επίσης μανεκέν ενώ η μικρή κόρη Ταλούλα εργάζεται σε πρακτορείο μοντέλων.

Σέξι στα 50 -Κάν' το όπως η Γιασμίν Λεμπόν [εικόνες] | iefimerida.gr 8


Κάνει πλαστικές; «Εχω ένα φίλο που του ζητάω, κάθε χρόνο, να αρχίσω τις εργασίες, αλλά εκείνος με αποθαρρύνει. Αν το αποφασίσω, θα το κάνω από προσωπική επιλογή, όχι γιατί δέχομαι εξωτερικές πιέσεις. Και για να σας πω την αλήθεια, δεν νιώθω και πολύ γυναίκα, άρα δεν μου λείπε!»
Η Γιασμίν Λεμπόν τα τελευταία χρόνια σχεδιάζει ρούχα και κοσμήματα. Ενα στρατιωτική σακάκι που σχεδίασε, το Wallis, είχε μεγάλη επιτυχία. Τώρα εργάζεται για την νέα φίρμα Windsor, που προτείνει ρούχα αρκετά κλασικά, αλλά φθηνά. Σήμερα είναι και πάλι ηγερία στη νέα συλλογή Giorgio Armani:
«Κάναμε συνέχεια πάρτι στην δεκαετία του 1980. Μετά τα ντεφιλέ, πίναμε τόσο πολύ που πίστευα ότι θα πεθάνω στα 25 μου. Αλλά κάθε φορά που έκανα ένα παιδί, έβαζα την καριέρα μου σε παρένθεση. Σήμερα πρέπει να είμαι πιο συνετή, να δουλεύω με ανθρώπους που μου τονώνουν την αυτοπεποίθηση, γιατί στα 52 όλοι είμαστε πιο ευάλωτοι, λιγότερο σίγουροι για το σώμα μας».

Σέξι στα 50 -Κάν' το όπως η Γιασμίν Λεμπόν [εικόνες] | iefimerida.gr 9
Σέξι στα 50 -Κάν' το όπως η Γιασμίν Λεμπόν [εικόνες] | iefimerida.gr 10
Σέξι στα 50 -Κάν' το όπως η Γιασμίν Λεμπόν [εικόνες] | iefimerida.gr 11

Σικάτη στα 52 με μποτάκια:

Σέξι στα 50 -Κάν' το όπως η Γιασμίν Λεμπόν [εικόνες] | iefimerida.gr 12
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Γιασμίν Λεμπόν σέξι 52 ετών
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ